peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted

Sovelluksen maksimi käyttäjämäärä ylittyi!

Kun yritän mennä sovellukseen, tulee ilmoitus “Sovelluksen maksimi käyttäjämäärä ylittyi!”.

1VASTAUS1
Highlighted

Viite: Sovelluksen maksimi käyttäjämäärä ylittyi!

(updated by Niklas Merikallio VISMA ‎22-10-2018 10:24 )

Ilmoitus “Sovelluksen maksimi käyttäjämäärä ylittyi!” tarkoittaa, että sopimukselle määritelty käyttäjämäärä on ylittynyt ko. sovelluksessa.

Syy 1.

Ongelma syntyy silloin, jos kaksi tunnusta (tai useampi) yrittää samaan aikaan ko. sovellukseen ja sopimuksella maksimi yhtäaikainen käyttäjämäärä on esim. yksi. Näissä tilanteissa on hyvä tarkistaa esimerkiksi se, ettei samalla käyttäjätunnuksella ole jäänyt ruutu auki toisella koneella.

 

Käyttäjämäärärajoituksen voi tarkistaa palvelunhallinnan etusivulta, tässä tarkempi ohje.

Syy 2.

Toinen tilanne, jolloin ongelma voi syntyä, on tilanne, jossa ohjelma on pakkosammutettu / ohjelma on mennyt jumiin. Tällöin yksi käyttäjätunnus on jäänyt sovelluksen sisälle, jolloin käyttäjämäärä ylittyy, kun yrität mennä toistamiseen sovellukseen, jossa sama käyttäjätunnus jo on. Fivaldin sovellusikkunat kannattaa aina sulkea oven kuvasta tai ESC-painikkeesta. Kun lopetat kokonaan sovellusikkunan käytön, kannattaa se sulkea nimen omaan ESC-painikkeella näppäimistöllä. Tämä lopettaa kaikki istunnot käyttäjätunnukselta.

 

Ohjelma aikakatkaisee sisällä olevat tunnukset 15 minuutin sisällä eli odota 15 minuuttia ja yritä tämän jälkeen uudelleen.