peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
JohannaL
CONTRIBUTOR *

Tapahtumaote tai tiliote Fivaldista

tekijä JohannaL

Maksuliikenteessä on tapahtumaote valinta, saako tämän tapahtumaotteen tulostettua jostain? Saako asikas itse tulostettua tiliotteen jostain päivittäin kun tällä on käytössä pankkiohjelma muttei taloushallinnon puolta? Ilman että tiliote on jo tiliöitynä.

5 VASTAUSTA5
Accepted solution
Tuomas Ilpala
VISMA

tekijä Tuomas Ilpala

Hei!

 

Kiitos viestistäsi 🙂 Fivaldi pankkiyhteydellä noudetun tapahtumaotteen voi tulostaa suoraan pankkiyhteydestä, klikkaamalla aineistoa hiiren oikealla panikkeella ja valitsemalla "tulosta aineisto".

Eli jos vain pankkiyhteydellä noudetaan tapahtumaote pankista ja asiakkaalla on oikeus pankkiyhteyteen niin toki sen tulostaminen onnistuu.

 

Kerro toki jos ymmärsin asian väärin.

 

Päivänjatkoja,

-Tuomas

Merja Merivuori
CONTRIBUTOR *

Millaisessa muodossa tapahtumaote tulee?  Kokeilin avata Firefoxilla, ei onnistu selkokielisenä.

 

tekijä Inka Karlsson (Päivitetty ‎17-06-2019 14:53 tekijä Jonna Isomaa VISMA )

Hei Merja! 
Pahoitteluni, että vastauksessa on ollut viivettä. 

Tätä voitaisiin tarvittaessa tutkia lisää tuessa, joten avaa meille tukipyyntö ja kerro minkä pankin tapahtumaote on kyseessä ja jos kokeilet tulostaa näytölle esim. hakemalla siirtohistoriassa "Reaaliaikasaldot" ja hiiren oikealla valitset → Tulosta aineisto > onnistuuko näytölle tulostus tästä aineistotyypistä. Testeissämme tapahtumaotteen tulostus näytti toimivan ihan ok, kyseessä voi siis olla jokin aineisto/pankkikohtainen ongelma, johon tarvitsemme lisäselvitystyötä.

 

- Inka 

 

Anne Juotasniemi
CONTRIBUTOR *

Hei,

saako Fivaldista tulostettua kuittia maksusta?

Olisi tarve maksaa lasku ja lähettää toimittajalle kuitti maksusta - vielä saman päivän aikana, joten en voi odottaa, että tiliote muodostuu.

Tapahtumaotteella ei näy kaikkia tarvittavia tietoja...

 

-Anne-

 

Jonna Isomaa
VISMA

Hei! 

 

Arkistointitunnus näkyy pelkästään pankin tuottamissa aineistoissa kuten tiliote ja tapahtumaote. Ostoreskontraan tällaista aineistoa ei ole Fivaldissa mahdollista saada, eli arkistotunnuksellista kuittia ei ole valitettavasti mahdollista saada ostoreskontran kautta.

 

Voit kuitenkin tulostaa ostoreskontran maksatuksesta hyväksytyn aineiston, mutta huomioi tosiaan, että tässä ei näy tuota pankin arkistointitunnusta. Tulosteen saa Ostoreskontran ylävalikosta Ostoreskontra | Maksatus valitsemalla Hyväksytyt, täppäämällä kyseinen maksuerä ja klikkaamalla "Tulosta valitut suoritukset".