Minun alueeni
Apu
Anonymous
Entinen jäsen

Tapahtumat listaavan tiliotteen tulostus taloyhtiölle

tekijä Anonymous

Hei,

 

Kun on taloyhtiön hallituksen jäsenenä Fivaldin käyttäjänä (ei siis isännöintitoimiston roolissa), onko mahdollista tulostaa pankin tiliote niin, että siinä näkyisivät kaikki tapahtumat yksittäin? 

 

Kun nyt menee "Taloushallinto" > "Raportit" > "Tiliote tositteena", niin tiliote tosiaan tulostuu, mutta esim. maksetut vastikkeet köntätään yhteen ja vain yhteissumma ja maksujen kpl-määrä ilmoitetaan.

 

Eli etsin sellaista tiliotetta, jonka pankki lähettää normaalisti asiakkaalle: kaikki tapahtumat erikseen eroteltuna. Raportti olisi paljon pidempi kuin nykyinen tiliote, mutta yksittäisten tapahtumien näkeminen olisi joskus kätevää.

 

 

Toki suoritukset jne, näkyvät Kiinteistönhallinnan puolella, mutta siltäkään ei pääse helposti kiinni yksittäisiin tilisiirtoihin.

 

 

 

1 VASTAUS1
Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa

Hei! 

 

Kiitos viestistäsi. Tiliotteella pitäisi näkyä tiedot sillä tavalla kuten ne pankista tulevat. Eli mikäli pankista tiedot on lähetetty eriteltyinä, pitäisi ne näkyä tiliotteella vastaavasti. 

 

Näkemättä kyseistä raporttia, aineistoa ja asetuksia on vaikea sanoa, onko kyse siitä että tiedot eivät näy Fivaldissa tiliotteella koska niitä ei ole aineistossakaan eritelty, vai johtuuko asia jostain muusta. Mikäli siis tarvitset tähän asiaan lisäapuja, niin voisi olla parasta olla yhteydessä sovellustukeen esimerkkitulosteen ja -aineiston kera. 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.