peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu

Tarvitsen tilintarkastajan tunnukset Fivaldiin, mitä teen?

Tarvitsen tilintarkastajan tunnukset Fivaldiin, mitä teen?

1VASTAUS1
Highlighted

Vastaus: Tarvitsen tilintarkastajan tunnukset Fivaldiin, mitä teen?

(updated by Leena Turpeinen VISMA ‎25-03-2019 14:39 )

Tilintarkastajan tunnukset voitte tilata myynnistämme. Myynnin yhteystietomme löydät Communitysta kohdasta Yhteystiedot.

 

Pääkäyttäjän tulee määrittää tilintarkastajalle halutut oikeudet Palvelunhallinnassa. Tilintarkastajan tunnukseen sisältyvät seuraavat WebSovelluksien osa-alueet:

Kirjanpidon selailu 
Ostolaskujen kierrätys (+ kaikkien laskujen lukuoikeus)
Arkistointi

+ Lisäksi Sovelluksista kaikkien sovellusten raportit.

 

Sovellusten raportit saadaan valittua helpoiten valitsemalla Palvelunhallinnassa Sovellustyypiksi Raporttiryhmät ja klikkaamalla sitten sovellusalue kerrallaan halutut raportit käyttöön. Kaikki raportit saa valittua kerralla Valitse kaikki -painikkeella. Muista tallentaa. 

 

Arkiston oikeudet pitää määritellä palvelunhallinnan lisäksi myös arkistossa. Nopeiten saatte arkiston oikeudet kuntoon, alla olevan kuvien mukaisesti:

 

  1. Lisää tilitarkastajan oikeudet "arkiston" juurikansioon ns. pikkuikkunan "oikeudet" välilehdellä. Dokumenttien lukuoikeus on riittävä rooli tilintarkastajalle. Vaihtoehto 1.PNG

Tallenna ja päivitä oikeudet hakemistosta alaspäin. HUOM! valitse yllä olevan kuvan mukaisesti vain siinä tapauksessa, jos arkistossa ei ole määritelty henkilöstöhallintaa erikseen. Muista, ei pidä lisätä mitään muuta täppää kuin kuvassa oleva.

 

Vaihtoehto 2. 

vaihtoehto2.PNG

Tämä on silloin helpompi valita kun arkistossa on määrtelty kansioita johin kaikilla arkiston juureen pääsevillä ei ole oikeutta. Tällä annetaan tilitarkastaja tunnukselle oikeudet kaikkiin tiedostoihin. Ja Haku valikon kautta on kaikki tiedostot nähtävissä. Jos halutaan vielä lisäksi ns. "puunäkymä" näyttää selailussa, pitää tilitarkastajalle lisätä vielä erikseen oikeus "Arkisto" juureen.