Minun alueeni
Apu
Tuija Piispa
CONTRIBUTOR **

Tiedostojen vienti Arkistosta

tekijä Tuija Piispa

Yritän viedä edellisen tilikauden tiedostoja arkistosta omalle koneelle. Valitsin arkistosta Tilikaudet, sieltä edellisen tilikauden ja sitten Vie valitut. Ohjelma sanoo pakkaavansa tiedot Zip-tiedostoksi ja saan ilmoituksen, kun homma on valmis. Sainkin ilmoituksen "Tiedostojen vienti epäonnistui. Hakemistossa on monta samannimistä tiedostoa..." Mikä on pielessä?

10 VASTAUSTA10

tekijä Niklas Merikallio

Hei Anna-Maija!

 

Tuossa on sellainen vaihtoehto myös, että teette haku toiminnolla tilikausittain haun ja viette haun tuloksen omalle koneelle. Tällöin saatte kaikista kansioista ko. tilikauden aineistot yhdellä kertaa haettua.

Miten saan arkistosta yhden tilikauden?

1. Mene arkistoon
2. Valitse “Haku” välilehti
3. Lisää hakukenttä “Tilikausi” 

4. Klikkaa “Hae” 
5. Haun jälkeen alalaidasta löytyy tuo "Vie haun tulos" joka tekee saman kuin aiemmin katsottu "vie valitut" painike. 

 

 

tekijä Riitta Peltoniemi

Hei!

 

Kiitos viestistäsi.

 

Tämä virheilmoitus annetaan silloin kun tallennus kansioista löytyy toinen saman niminen tiedosto eli tiedoston tallennus onnistuu kun olemassa oleva tiedosto nimetään toiselle nimelle. 

Tuija Piispa
CONTRIBUTOR **

Kiitos vastauksesta!

 

Missä pääsen tämän uudelleennimeämisen tekemään ja mikä on se olemassa oleva tiedosto?

Accepted solution
Riitta Peltoniemi
VISMA

tekijä Riitta Peltoniemi (Päivitetty ‎18-11-2021 12:11 tekijä Marjo Vaittinen )

Hei,

 

Viestistä pitäisi olla tarkempi tieto siitä missä arkiston hakemistosta löytyy useampi saman niminen tiedosto. Kun siirryt arkiston selailu toiminnolla ko. hakemistoon niin näet kaikki sen alla olevat tiedostot. Kun löydät saman nimisen tiedoston niin muuta tiedoston nimi siirtymällä ikkunan oikealta puolelle löytyvään selite -kenttään (Suomi) ja tallenna tiedostolle yksiselitteinen nimi.

 

Mikäli tästä ohjeesta ei ole apua niin avaa siitä tukipyyntö osoitteeseen: sovellustuki(at)visma.com   

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei,

 

oliko niin, että tämä toiminnallisuus on nyt korjattu Fivaldissa ja arkistoon vienti onnistuu nyt vaikka olisikin samannimisiä tiedostoja?

Hei!

 

Kyllä, näin on. Torstaina 4.7.2019 tuotantoon vietiin korjaus, joka mahdollistaa arkiston viennin zipattuna, vaikka siellä olisi samannimisiä tiedostoja mukana. 

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei,

 

onko teillä aikomusta nostaa arkiston lataamisen maksimikokoa? Nyt saadaan tämä ilmoitus, kun poistuvalle asiakkaalle pitäisi luovuttaa aineistot:

 

"Tiedostojen yhteiskoko on liian suuri. Maksimi on 1,5 gigatavua."

 

Miten tämän kanssa tulisi toimia? Kansioita ei voi mitenkään ladata yksitellen ja tuskin on tarkoituksenmukaistakaan.

 

t. Anna-Maija

tekijä Jonna Ailinpieti (Päivitetty ‎04-09-2020 09:20 tekijä Jonna Ailinpieti VISMA )

Hei!

 

Toistaiseksi toimintamalli isommissa arkistoissa on viedä ulos esimerkiksi tilikausi kerrallaan. Isomman kokonaisuuden lataaminen kerralla on meillä laitettu kehitysehdotuksena eteenpäin.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei,

toivottavasti saatte kokoa nostettua, koska tämä aiheuttaa turhaan ylimääräistä työtä asiakkaalle, kun kaiken voisi ladata kerrallakin.

Tarkoitatko tilikausi kerrallaan Arkisto -> Tilikausi ja sieltä vuosi kerrallaan?

Onko niin, että sen lisäksi sitten pitää ladata erikseen henkilöstöhallinto ja hallintokansio? Löytyykö kaikki muu sisältö sitten tilikausien alta?

 

t. Anna-Maija

Mikko Ahonen
VISMA

tekijä Mikko Ahonen

Hei Anna-Maija,

Valitettavasti toistaiseksi tuo ei ole mahdollista, vaan koko on rajoitettu.


Voit tilikaudet ottaa juurikin yksi tiliakausi kerrallaan, jos onnistuu siten koon puolesta. Kun otat tilikaudelta niin Ostolaskut ja myyntilaskut on niiden alla suoraan tai sitten alatasoilla voidaan ottaa erikseen. Mutta mikäli koon puolesta mahdollista, niin suoraan tilikauden ottamalla saat molemmat. Osto/myyntilaskut useimmiten ovat kooltaain isoimmat vaikuttajat tähän kokonaismäärään.

Mikäli arkiston vienti ei kuitenkaan vielä tällä tavoin ole onnistunut, voit lähettää tästä meille tukipyynnön ja voimme tarkastella tilannetta tarkemmin juuri tämän yrityspaikan osalta.

- Mikko / Visma Sovellustuki

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.