Minun alueeni
Apu
Jmusta
CONTRIBUTOR **

Tiedottaminen / Kirjeiden tulostus / Liitteiden lisääminen

tekijä Jmusta

Ohjeessa opastetaan: "paina ”lisää liitteet” Aukeavassa näkymässä valitaan halutut liitteet Fivaldi arkistosta ja liitetään liitteet alareunan ”vie valitut” painikkeella."

 

Mikä on Fivaldi arkisto? Miten haluttujen liitteiden lisääminen sinne tapahtuu? (Ja tarkennettakoon, että haluttu liite ei ole mikään Fivaldin tuottama dokumentti, vaan ihan muu liite.)

1 VASTAUS1

tekijä Niklas Merikallio

Hei!

 

Täältä löydät arkiston ohjekirjan:

https://community.visma.com/t5/Visma-Fivaldi-kayttovinkit/Visma-Fivaldi-Sahkoinen-arkistointi/ta-p/1...

 

Tosiaan jotta arkistoon saadaan lisättyä liitteitä se tulee ensin ottaa käyttöön tarvittavilta osilta. Jotta voi liittää liiteitä kirjeiden tulostuksessa. Käyttäjällä tulee olla oikudet ko. dokumenteille arkistossa jotta ne voidaan liittää lähetyksiin. 
Arkiston pitää olla käytössä myös tarvittavilta osin. Esim. ottamalla "hallintokansio" kokonaisuuden käyttöön saadaan tallennettua dokumenttityyppiä "tiedotteet" ja näitä sitten voi kirjeiden tulostuksessa liittää mukaan lähetyksiin.

 

Suosittelen, että tilaat tähän aiheeseen liittyen konsultointia. Yleensä konsultoinnin yhteydessä asiakkailla herää myös muita asiaan liittyviä yrityskohtaisia kysymyksiä, joihin konsultin asiantuntevuus on paras apu. Voit tehdä etäkonsultointitilauksen kätevästi suoraan palvelutilauslomakkeemme kautta.

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.