Minun alueeni
Apu
Päivi Soini
CONTRIBUTOR ***

Tilausvahvistus

tekijä Päivi Soini (Päivitetty ‎14-02-2020 17:39 tekijä Päivi Soini )

Onko suunnitelmissa että Fivaldissa esim. tilausvahvistukselle tulostuisi Myyjä-kenttään nimen lisäksi yhteystiedot? Myyntireskontran perustiedoissa saa annettua myyjälle puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.  Tiedot vain eivät tulostu asiakirjoille automaattisesti.

 

Pari vaihtoehtoa tuli mieleeni ongelman ohittamiseksi. Ongelmansa niissäkin. Jos myyjän puhelinnumeron kirjoittaa nimen perään tulostuvat molemmat tilausvahvistukseen. Toinen vaihtoehto on käyttää muokattavia tekstejä. Sen ongelmana on rajallinen tila.

 

Tein testitilauksen lisäämällä asiakkaani toivomat muokattavat tekstit eli myyjän yhteystiedot ja lisätekstirivin, yhteensä puolitoista riviä, sekä 2 tuotetta. Asiakirjasta tuli 2-sivuinen. Tilaus yhteensä summan ja kehyksen alalaidan väliin jää suuri käyttämätön tila. Saako kehyksen poistettua muilta asiakirjoilta kuin laskulta?

 

1 VASTAUS1
Accepted solution
Inka Karlsson
VISMA

tekijä Inka Karlsson (Päivitetty ‎15-10-2021 15:22 tekijä Marjo Vaittinen VISMA )

Hei!
Tosiaan myyjän yhteystiedot tulevat automaattisesti Tarjouksen alaosioon. Jos nämä halutaan myös Tilausvahvistukselle, niin Perustiedot -ikkunassa Asiakirjat -välilehdellä Muokattavissa teksteissä on tuossa Teksti -osiossa erikseen myös tuo Tilausvahvistuksen loppu -osiot:

tarjous_yhteystiedot.PNG

Nämä voi esim. kopioida vastaavasti Tilausvahvistukselle. 

 

Vaihtoehtoisesti voi tosiaan kirjoittaa nimen perään puhelinnumeron, kuten mainitsitkin. 

 

Kehyksen saa poistettua vain laskulta. Halutessasi voit jättää tästä kehitysehdotuksen tämän ohjeen mukaisesti. 

 

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.