peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR **

Toimittaja maksatuskieltoon?

Miten saan asetettua toimittajan oletukseksi maksatuskiellon niin, että heiltä tuleville laskuille ei tule hyväksytty -täppää.

6VASTAUSTA6
CONTRIBUTOR **

Vastaus: Toimittaja maksatuskieltoon?

Olisiko mahdollista saada tähän vastaus??

Highlighted

Vastaus: Toimittaja maksatuskieltoon?

Hei!

 

Kiitos viestistäsi.

 

Sovellustukemme palvelee ohjelmaan liittyvissä kysymyksissä virallisissa tukikanavissamme. Visma communityn tarkoitus on koota asiakkaat yhteen keskustelemaan keskenään. 

 

Laitathan meille siis tukipyyntöä aiheesta niin selvitellään, että millaisia mahdollisuuksia toimittajalle on asettaa maksatuskieltoa. 

 

Sovellustuen yhteystiedot:

Puhelintuki (arkisin 9-15)

02 480 90460

sovellustuki@visma.com

 

Täältä löytyy muistin virkistämiseksi tietoa visma communitystä.

CONTRIBUTOR **

Vastaus: Toimittaja maksatuskieltoon?

Miten kysymys toistuvan maksun luomisesta eroaa tästä kysymyksestä?

Vastaus: Toimittaja maksatuskieltoon?

Hei!

 

Kysymyksessä ei ole mitään vikaa, mutta kyselit vastauksen perään myöhemmässä viestissäsi ja tämän vuoksi ohjasin sinua olemaan meidän tukikanaviin yhteydessä joko sähköisesti sovellustuki@visma.com tai puhelimitse 02 480 90460

 

Visma communityn tarkoitus on tosiaan koota asiakkaat yhteen keskustelemaan keskenään.  Osallistumme keskusteluun tarvittaessa, mutta suuri osa tiedosta tulee yhteisön jäseniltä. 

CONTRIBUTOR **

Vastaus: Toimittaja maksatuskieltoon?

Moni käyttää tätä palvelua ratkaisujen hakemiseen.

 

Valitsette toki palvelujenne säännöt/käyttötavat parhaaksi katsomallanne tavalla, mutta esimerkiksi tässä tapauksessa ihmettelen hieman, miksi ratkaisua ei voi julkaista tähän kaikkien nähtäville, jos teillä on sellainen tarjolla. Jos on tarkoitus työllistää tukipalvelua, niin sittenhän tämä on oikea menettelytapa...

 

Mutta täältä ne ratkaisut olisivat kaikkien löydettävissä verrattuna siihen, että vastailette tukipyyntöihin yksitellen. Hymiö Onnellinen

Vastaus: Toimittaja maksatuskieltoon?

Hei Juha-Matti!

 

Olet aivan oikeassa, on myös meidän etu, että tänne saadaan vastauksia ja toki siihen pyrimmekin. Lähinnä tässä tilanteessa oli tarkoitus ohjata tukeen, mikäli tarve on saada kiireellisesti vastaus, koska varsinaisesti meillä ei ole päivystystä communityssä.  

 

Valitettavasti en osannut suoraan vastausta antaa tähän kysymykseen, joten tukipyyntönä saadaan asia syvempään selvitykseen, että onko tällaisia mahdollisuuksia olemassa.

 

Pyrimme tekemään myös communityyn ohjeita, kun huomaamme että asia hyödyttää asiakkaitamme.