Minun alueeni
Apu
JulenT
CONTRIBUTOR *

Tulolajilla enemmän kuin yksi linkitys

tekijä JulenT

Saan ilmoituksen, että tulolajilla on enemmän kuin yksi tulolaji-linkitys mutta Tulorekisterilistauksessa ei näy kuin yksi linkitys kyseiselle palkkalajille. Mistä lähden hakemaan sitä tupla-linkitystä tai miten korjaan sen? 

1 VASTAUS1
Accepted solution
Jonna Ailinpieti
VISMA

tekijä Jonna Ailinpieti

Hei!

 

Virheilmoituksella mainittu palkkalaji pitäisi näkyä palkkatietoilmoituksella Henkilö-välilehdellä jokaisen sellaisen tulolajin alla, jolle se on kytketty. Tulolajeille ohjautumisten syyn selvittämiseksi suosittelen tutustumaan Palkanlaskennan Ilmoitukset-raporteista löytyvään "Ilmoitusten määritykset"-raporttiin. Valitse raportin tulostusmäärityksissä ilmoitukseksi "Tulorekisteri: Palkkatietoilmoitus", jolloin saat tulostettua raportin kyseiseen ilmoitukseen liittyvistä ohjauksista.

 

Tämän raportin avulla on helppo tarkastella eri tilastoryhmien kytköksiä. Käytännössä lähdet siis etsimään raportilta, löytyisikö kyseinen palkkalaji useammasta eri kohdasta, jolloin tiedät mitä määritystä Palkkalajit-rekisterin Tilastoryhmät-välilehdellä pitää lähteä tarkemmin tutkimaan.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.