Minun alueeni
Apu
Anonymous
Entinen jäsen

Tulorekisterin virhekoodi: CERTIFICATE

tekijä Anonymous (Päivitetty ‎04-01-2019 13:57 ( )

Hei

 

merkitsin palkat eilen maksetuksi ja nyt ko. kauden palkkatietoilmoitus on jäänyt virheeseen. Virheilmoituksena on "Cerificate error." Mitä tämä tarkoittaa ja mitä pitää tehdä palkkailmoituksen korjaamiseksi?

 

 

1 VASTAUS1

tekijä Inka Karlsson (Päivitetty ‎07-05-2021 11:59 tekijä Jonna Ailinpieti VISMA )

Hei! 

Pahoitteluni, että vastauksessa on ollut viivettä. 

 

Mikäli saat CERTIFICATE -virheen tai virheen "The element 'DeliveryData' has invalid child element 'PaymentPeriod'. List of possible elements expected: 'DeliveryDataCreator' niin ongelma" on ongelma silloin varmenteessa. Tarkasta Tulorekisterin varmenne -ruudulla Fivaldiwebissä, että kyseinen yritys varmasti on kytketty varmenteeseen. Tulorekisterin varmenteesta löytyy tarkemmat tiedot tässä ohjeistuksessa.

 

Jos kyseessä on CERTIFICATE virhe, varmenteen korjaaminen lähettää tiedoston, mutta jos se tulee hylättynä takaisin, tulee Lähetyserä -välilehdellä valita kyseisen erän kohdalla 'Tee erä uudelleen' -painiketta ja sen jälkeen tulee Henkilö -välilehdellä käydä painamassa vasemmalla alhaalla olevaa Lähetä-nappia.

 

Mikäli kyseessä on tuo toinen virhe, aineisto on jo palautunut virheellisenä, joten voi heti tehdä yllä mainitut toimenpiteet uudelleenlähetyksen osalta, kunhan on ensin varmistettu, että varmennetilanne on kunnossa. 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.