peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR *

Tulorekisterin virhekoodi: CERTIFICATE

(updated by Jennima1 ‎04-01-2019 13:57 )

Hei

 

merkitsin palkat eilen maksetuksi ja nyt ko. kauden palkkatietoilmoitus on jäänyt virheeseen. Virheilmoituksena on "Cerificate error." Mitä tämä tarkoittaa ja mitä pitää tehdä palkkailmoituksen korjaamiseksi?

 

 

1VASTAUS1
Highlighted

Vastaus: Tulorekisterin virhekoodi: CERTIFICATE

Hei! 

Pahoitteluni, että vastauksessa on ollut viivettä. 

 

Mikäli saat CERTIFICATE -virheen tai virheen "The element 'DeliveryData' has invalid child element 'PaymentPeriod'. List of possible elements expected: 'DeliveryDataCreator' niin ongelma" on ongelma silloin varmenteessa. Tarkasta Tulorekisterin varmenne -ruudulla Fivaldiwebissä, että kyseinen yritys varmasti on kytketty varmenteeseen.

 

Jos kyseessä on CERTIFICATE virhe, varmenteen korjaaminen lähettää tiedoston, mutta jos se tulee hylättynä takaisin, tulee Lähetyserä -välilehdellä valita kyseisen erän kohdalla 'Tee erä uudelleen' -painiketta ja sen jälkeen tulee Henkilö -välilehdellä käydä painamassa vasemmalla alhaalla olevaa Lähetä-nappia.

 

Mikäli kyseessä on tuo toinen virhe, aineisto on jo palautunut virheellisenä, joten voi heti tehdä yllä mainitut toimenpiteet uudelleenlähetyksen osalta, kunhan on ensin varmistettu, että varmennetilanne on kunnossa.