peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR **

Uuden palkkalajin lisääminen

Palkkalajilta puuttuu tulolajilinkitys.  Kävin lisäämässä "ei ilmoiteta tulorekisteriin" -tulolajin.  Suljin tallennettuani sovelluksen ja avasin uudelleen, mutta se ei ainakaan korjannut tilannetta.  Mitä teen, jotta VIRHE poistuu henkilöiden ilmoituksilta?  Kyse on ruokalipuista.

4VASTAUSTA4
CONTRIBUTOR **

Vastaus: Uuden palkkalajin lisääminen

Voisko joku vastata! Tarvis lähettää tulorekisteri-ilmoitukset.

Vastaus: Uuden palkkalajin lisääminen

(updated by Jonna Isomaa VISMA ‎17-04-2019 15:24 )

Hei! 

 

Kiitos viestistäsi. Kun palkkalajit on kytketty kyseiseen tilastoryhmään tämän ohjeen mukaisesti, niin sen jälkeen tulee palkkatietoilmoituksella muodostaa rivit uudelleen palkkalaskelmasta:

Kuva 1979 21-Jan-19 08.23.19.jpg

Toivottavasti tästä on apua tilanteeseen.

 

Vinkkinä, että parhaiten meidät saa kiinni joko soittamalla numeroon 02 480 90460 arkisin klo 9-15 taikka lähettämällä tukipyynnön sähköpostitse osoitteeseen sovellustuki(a)visma.com. Tämä foorumi on toki hyvä paikka esittää yhteisölle kysymyksiä, mutta etenkin näin vuodenvaihteen kiireiden aikaan saat tuen parhaiten kiinni meidän virallisten tukikanavien kautta Hymiö Onnellinen

CONTRIBUTOR **

Vastaus: Uuden palkkalajin lisääminen

Kiitokset vastauksesta!  Yritin soittaa perjantaina, mutta en päässyt läpi.

t. Outi

Vastaus: Uuden palkkalajin lisääminen

Hei! 

 

Ikävä kuulla. Meillä on toki kovasti jonoa ollut nyt viime viikkoina, mutta käytössä myös takaisinsoittopalvelu, jonka saa aktivoitua painamassa jonossa numeroa 2. Tämän jälkeen robotti jää jonottamaan puolestasi, ja soitamme takaisin kun vuoro linjassa tulee. 

 

Suosittelemme kovasti tuon takaisinsoittopalvelun käyttöä, sillä mikäli takaisinsoittopyyntökin jostain syystä ehtisi vanhentua, niin siitä muodostuu meille tiketti, jonka otamme sitten kirjallisena pyyntönä käsittelyyn heti lisätietojen saamisen jälkeen Hymiö Onnellinen