Minun alueeni
Apu
Mikko Ahonen
VISMA

Uusi Visma Connect käyttäjätunnus: Aktivointiviesti on vanhentunut / En löydä aktivointi viestiä

tekijä Mikko Ahonen

Minulle luotiin Visma Connect -tunnukset, aktivointiviesti on kuitenkin vanhentunut? Aktivointiviestiä ei löydy sähköpostistani, miten toimin?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Mikko Ahonen
VISMA

tekijä Mikko Ahonen (Päivitetty ‎12-10-2021 10:06 tekijä Mikko Ahonen VISMA )

Pääkäyttäjän ollessa luonut uuden käyttäjätunnuksen lähtee tämän myötä tähän tunnukseen käytettyyn sähköpostiosoitteeseen viesti tämän tunnuksen aktivoimiseksi ja sille salasanan määrittämiseksi.

Tämä lähetetty vahvistusviesti on voimassa 24 tuntia. Jos vahvistusviesti on kuitenkin vanhentunut, niin tästä samasta viestistä löytyvästä Aktivoi tili -painikeen kautta voit tilata annettuun sähköpostiosoitteeseen uuden sähköpostiviestin, joka sisältää aktiivisen linkin tunnuksesi aktivointiin. Aktivoi Tili -painikkeen siirtymän jälkeen tämän voit tämän tehdä "Pyydä uusi linkki napauttamalla tässä" -kohdan kautta. 

Virheellinen vahvistuslinkki.png

 

Jos et saanut vahvistusviestiä sähköpostiisi, tarkistathan ensiksi onko vahvistusviesti mennyt roskaposteihin. Jos viestiä ei kuitenkaan edelleenkään löydy, tarvittaessa valitse Fivaldin kirjautumissivulta ”Salasana unohtunut?” -linkki ja vaihda itsellesi uusi salasana, jolla kirjautuminen onnistuu ja salasanan asettaminen toimii tilanteessa tunnuksen aktivoimiseksi.

Kun Connect tunnuksellesi on määritelty salasana, on tämä myöskin aktivoitu ja pääset kirjautumaan Fivaldiin

Ole tarvittaessa yhteydessä tunnuksesi luoneeseen ympäristön pääkäyttäjään, mikäli näiden yllämainittujen keinojen avulla uudella tunnuksellasi et vielä pääse kirjautumaan ja tätä aktivoimaan.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.