Minun alueeni
Apu

Uusi pankkitili oletukseksi maksatukseen?

tekijä Ainomari Karhu

Miten voidaan määritellä uusi pankkitili oletukseksi maksatukseen?

5 VASTAUSTA5
Accepted solution
Ainomari Karhu
VISMA

tekijä Ainomari Karhu

Fivaldi ehdottaa maksatuksessa oletuspankkitilinä edellisessä maksuerässä käytettyä maksutiliä. Eli ensimmäisen maksatuksen jälkeen, Fivaldi muistaa viimeksi käytetyn tilin maksatuksessa.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei - minulla sama ongelma, mutta ei ehdota uutta tiliä vaan aina joutuu vaihtamaan. Itselle ei ole ongelma vaihtaa, mutta tuuraaja ei välttämättä muista sitä tehdä.

Accepted solution
Ainomari Karhu
VISMA

tekijä Ainomari Karhu

Moikka!

 

Kiitos viestistäsi. Kun maksatuksessa valitaan pankkitili maksatuserää luotaessa, ohjelma muistaa viimeksi käytetyn tilin. Tämän voi tarvittaessa vaihtaa, jolloin ohjelma muistaa taas sen vaihdetun tilin seuraavalla kerralla.

 

Eli Fivaldi ehdottaa aina maksatuksessa oletuspankkitilinä edellisessä maksuerässä käytettyä maksutiliä.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous (Päivitetty ‎01-03-2018 15:43 ( )

Sitten teen jotain aivan väärin, juuri testasin: luon yritykselle tyhjän maksuerän ja pankkitili Maksutapahtuma-välilehdellä on aiemmin, mutta nyt jo lopetettu pankkitili vaikka uudelta tililtä on maksettu lukemattomia kertoja.

Accepted solution
Ainomari Karhu
VISMA

tekijä Ainomari Karhu

Hei!

 

Ohjelma muistaa viimeksi valitun pankkitilin, kun menet Luo maksatuseriä -toiminnon kautta tekemään aineistoa. Tuossa tyhjän erän luonnissa ohjelma ei muista viimeksi käytettyä, vaan pankkitili tulee aina sieltä valita erikseen.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.