Minun alueeni
Apu
Annika Celex
CONTRIBUTOR *

Varaston saldojen korjaus

tekijä Annika Celex

Miten saan korjattua varaston osalta virheellisesti "varattu" tilassa olevan nimikkeen rivit tilaan "toimitettu". Tässä tapauksessa jossain kohtaa vahingossa mennyt täppä kohtaa "keräilytuote" ja iso määrä on varattu tilassa ja vääristää varastoja, vaikka ovat toimitettu jo kauan sitten. Saisinko selkeän ohjeen, kiitos!

3 VASTAUSTA3
Annika Celex
CONTRIBUTOR *

tekijä Annika Celex

Tuotteeseen oli jossain kohtaa tullut virheellisesti rasti keräilytuotteen kohdalle, jota se ei ole ja on muutettu oikeaksi. Kun kyseessä vanhat jo laskutetut tilaukset en näköjään pääse enää näin jälkikäteen niitä keräilemään pois vaan varaston varauskanta vääristyy jatkuvasti. Miten siis onnistuu, kun tilaus on laskutettu eikä siihen enää pääse keräilemään?? 

Annika Celex
CONTRIBUTOR *

Sainkin ratkaistua muuttamalla tuotteen väliaikaisesti taas keräilytuotteeksi

Henrik Luoma
VISMA

tekijä Henrik Luoma (Päivitetty ‎15-09-2021 14:18 tekijä Henrik Luoma VISMA )

Hei,

 

Jos varastotuotteet tai osa niistä on merkattu tuoterekisterissä keräilytuotteeksi, on tilauksien ko. rivit keräiltävä pois erikseen Varastonhallinta | Keräily / Lähetys ruudulla kun tavara lähtee varastosta. Keräilytuote poistuu varaston saldosta siis vain tekemällä tällä ruudulla keräilytoimenpiteen. Keräilytuotteen osalta laskutuksella ei ole vaikutusta varaston saldosta poistumiseen.


Jos taas tuote ei ole merkattu keräilytuotteeksi, saldo poistuu varastosta laskutuksen yhteydessä automaattisesti.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.