Minun alueeni
Apu
Piia Paananen
CONTRIBUTOR **

Verolomake 70 lisää kohtia

tekijä Piia Paananen

Hei,

 

saanko jotenkin lisättyä verolomakkeella tietueita? Siis ilmoitettavia kohtia, kun lomakkeella 18 kohtaa missä ilmoittaa ulkomaille maksettu veron määrä ja tarvitsisin niitä noin 10 kpl lisää?

 

6 VASTAUSTA6
jada-sanna
CONTRIBUTOR *

tekijä jada-sanna

Hei,

 

saako lomakkeeseen tänä vuonna lisättyä rivejä?

Henrik Luoma
VISMA

tekijä Henrik Luoma

Hei,


Voitko vielä tarkentaa mitä kenttiä pitäisi olla lisää ja missä kohdassa?

jada-sanna
CONTRIBUTOR *

tekijä jada-sanna

Nykyään verolomakkeeseen 70 voi lisätä tietoa riveille 245 (lähdevaltio) - 210 (Verosopimus edellyttää fiktiivistä hyvitystä) 18 kappaletta, mutta näitä "paikkoja" tarvittaisiin noin nelinkertainen määrä lisää.

Hei!

 

Kiitos antamistasi lisätiedoista. Tästä on luotu kehitysehdotus viety se eteenpäin tuotekehityksellemme arvioitavaksi. Mikäli toive ei kuitenkaan sellaisenaan etenisi kehitykseen asti, on antamasi palaute meille kuitenkin tärkeää, sillä palautteiden avulla tuotekehityksessämme voidaan tulevien versioiden suunnittelussa ottaa erilaisia tarpeita huomioon.

 

Asia etenee tästä siis tuotekehityksessämme. Toteutukseen päässeistä kehitystöistä kerromme aina päivityksen yhteydessä julkaistavilla päivitystiedotteilla, jotka löytyvät myös kootusti Help Centren Päivitystiedotteet-osiosta tästä linkistä.

Henrik Luoma
VISMA

tekijä Henrik Luoma

Hei,

 

Tätä ei ikävä kyllä ole vielä toistaiseksi toteutettu, mutta vien tämän uudelleen tiedoksi tuotekehitykselle.

tekijä Ilari Väyrynen

Hei!

Valitettavasti tämän vuoden lomakkeeseen ei saada näitä muutoksia tehtyä. Mutta otetaan tämä huomioon ensi vuoden lomakkeeseen, että näitä kohtia saisi määrittää niin paljon kuin tarvitsee.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.