peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Heli_Ke
CONTRIBUTOR ***

Viitesiirtojen selaus

tekijä Heli_Ke

Hei!

 

Onko todella näin, jos asiakasyritykselle antaa Palveluhallinnassa oikeudet viitesiirtojen selailuun, näkevät he kaikkien muidenkin pankkitilit ja viitesiirrot? 

Asia tuli itselle yllätyksenä, kun eihän asiakkaalle voi antaa oikeuksia kuin vain omalle yritykselleen niin miten nämä viitelistat tulevat kuitenkin heille näkyviin jokaisesta pankkiryhmästä mitä maksuliikenneasiakkaita on?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Inkeri Mansikka-aho
VISMA

tekijä Inkeri Mansikka-aho

Hei Heli!

 

Kiitos viestistäsi.

 

Kun annetaan käyttäjälle oikeudet Viitesiirtojen luku -apuohjelmaan, niin se toimii siten, että se näyttää kaikki Pankkiyhteyden jakelijayrityksen jakamat viitteet. Kun viitteet jaellaan Pankkiyhteydestä asiakasyrityksiin, oikeuttaa käyttäjälle annettu Viitesiirtojen luvun käyttöoikeus näkemään toiminnossa kaikkien yritysten nimet. Itse viitetiedot käyttäjä saa ulos vain niistä yrityksistä, jonka raportteihin tällä on oikeus. Viitesiirtojen luku  -apuohjelmaa ei ole tarkoitettu tilitoimistojen asiakkaille jos pankkiyhteyttä hoitaa tilitoimisto, vaan sen on tarkoitus olla tilitoimiston työkalu. 

Vain silloin kun tilitoimiston asiakas käyttää itse omaa Pankkiyhteyttä, voidaan asiakkaalle (ja pitääkin) silloin määritellä Viitesiirtojen luku -apuohjelma käyttöön.