peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Leena Helin
CONTRIBUTOR ***

Viivakoodillinen lasku

tekijä Leena Helin

Mistä mahtaa puuttua täppä kun siirryn käyttämään Tilaustenkäsittelyn jälkeen Myynninhallintaa enkä enää saa tilisiirrollista ja viivakoodillista laskua?
Joillakin asiakkailla olen tehnyt tämän saman, mutta heiltä tämä tilisiirrollinen lasku tulostuu ihan oikein.
Sekä itselläni että asiakkailla on laskuvalintana "lasku.rep" sekä "viivakoodi näytetään".

2 VASTAUSTA2
Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa

Hei!

 

Viivakoodin nouseminen laskulomakkeelle vaatii tosiaan sen, että Myynnin Perustietojen Asiakirjat-välilehdellä on "Laskussa näytetään"-kohdassa täpätty asetus "viivakoodi" päälle. Lisäksi Yrityksen perustiedoissa voi Pankkitiedot-välilehdellä valita tilin viivakoodille.

 

Lisäksi on toki hyvä huomioida, että viivakoodi muodostuu vasta laskutusvaiheessa, koska mm. laskunumero muodostuu vasta silloin. Eli laskun esikatselussa ei viivakoodia vielä näy. Laskun tulostuksen yhteydessä valitaan myös välitystapa, joka ohjaa sitä, mitä laskulomaketta tulosteella käytetään. Jos välitystapaa ei valita, niin lasku tulostuu oletuksen mukaisesti.

 

Mikäli nämä asiat ovat kunnossa, niin suosittelen kääntymään sovellustuen puoleen, niin voidaan tutkia tilannetta tarkemmin.

Accepted solution
Leena Helin
CONTRIBUTOR ***

tekijä Leena Helin

Kiitos, asia kunnossa.
Tosiaankin hätäännyin siitä kun myynninhallinnan laskun esikatselussa näytölle tuli tilisiirroton lasku, vaikka asetuksissa oli valittuna tuo tilisiirrollinen.
Asia korjaantui kun lasku laskutettiin eli esikatselu ei antanut sitä tilisiirrollista versiota.
Mutta nyt tosiaankin homma toimii.