Minun alueeni
Apu
buma-elvira
CONTRIBUTOR *

Viivästyskorko-maksulaji ei ole voimassa

tekijä buma-elvira (Päivitetty ‎11-05-2021 13:40 tekijä Jonna Isomaa VISMA )

Hei,

 

mitä teen kun en voin ajo viivästyskorko?

 

 

 

4 VASTAUSTA4
Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa (Päivitetty ‎11-05-2021 13:43 tekijä Jonna Isomaa VISMA )

Hei!

 

Kiitos viestistäsi. Poistin varmuuden vuoksi kysymyksestäsi siihen liittämäsi kuvaruutukopion, sillä siinä näkyi yritystiedot, ja kyseessä on julkinen foorumi.

 

Kuvassa näkynyt virheilmoitus "Viivästyskorkojen maksaminen ei onnistu, viivästyskorkomaksulaji puuttuu tai ei ole voimassa" viittaa Viivästyskorko-maksulajin alkukuukauteen. Maksulajin alkukuukautena tulee olla se kuukausi, jolloin kyseinen yhtiö on perustettu Fivaldiin. Korjaa kyseinen tieto maksulajille, mikäli alkukausi on myöhemmin kuin mitä maksulajille on määritelty, ja kokeile perintäajoa tämän jälkeen uudestaan.

 

Mikäli maksulajin asetukset ovat kunnossa, suosittelen käymään läpi Yhtiön ohjaustiedoista perinnän asetukset. Täällä pitää kaikissa kentissä olla jokin tieto.

Jmusta
CONTRIBUTOR **

tekijä Jmusta

Onko tästä viivästyskorkoasiasta olemassa mitään _kunnollista_ ohjetta missään? 🙄

 

Tällä ja vuokrareskontran ohjeilla sain ihan käsittämättömän koron n. 330 euroa 470 euron maksuun, joka on viikon myöhässä... Ihan en nyt luottaisi tuohon.

Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa (Päivitetty ‎08-07-2021 13:26 tekijä Jonna Isomaa VISMA )

Hei!

 

Perinnästä ja viivästyskoroista löytyy valmista ohjeistusta oikeastaan vain Vuokrareskontran käsikirjasta, sivulta 10 alkaen. Suosittelen käymään vielä kerran tuon ohjeistuksen läpi, ja mikäli asetukset tosiaan ovat kunnossa eikä selitystä tilanteelle löydy, niin avaa tapauksesta meille sovellustukeen tiketti tarvittavine lisätietoineen, niin tutkitaan niiden avulla tarkemmin asiaa.

buma-elvira
CONTRIBUTOR *

tekijä buma-elvira

Hei,

sama asia tapahtui minulle, en tiedä mita tapahtuu jos otan laskutettu viivästyskorko ja laske uudellen

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.