Minun alueeni
Apu
Merja2
CONTRIBUTOR *

Virheilmoitus PIVO110

tekijä Merja2

Meillä on vaihtunut vuodenvaihteessa eläkevakuutusyhtiö, nyt erillisilmoitus ei lähde ja virheilmoituksena tulee PIVO110. Tiedoissamme näkyy vanha työeläkenumero ja uusi työeläkenumero, sekä tapaturmavakuutusnumero.

3 VASTAUSTA3
Marita Kunnari
CONTRIBUTOR ***

tekijä Marita Kunnari

Hei,

Minulla oli noita kaksi myös, ehkä sinulla sama juttu?  Tulorekisteri ei ota vastaan ilmoitusta, jos vakuutus ei ole voimassa. Toisessa asia korjattiin siten, että vakuutusyhtiö laittoi vakuutuksen voimaan, että sain palkat ja erillisilmoitukset lähtemään, toisessa korjattiin niin, että vakuutusyhtiö antoi tilapäisen työnantajan numeron, jolla sain ilmoittaa (eri tapa eri vakuutusyhtiöillä).

Merja2
CONTRIBUTOR *

tekijä Merja2

Meillä on vakuutus voimassa, tarkistin kuitenkin sen, joten vika ehkä jossain muualla.

tekijä Jonna Ailinpieti

Hei!

 

Erillisilmoitukselle nousee sen TyEL-vakuutuksen numero, jolle on määritelty Palkansaajat-rekisterin ylävalikon Palkanlaskennan henkilöiden Perustietojen Vakuutukset-välilehdelle Tieto työeläkevakuutuksesta -kenttään "Työntekijän työeläkevakuutus". Mikäli Tyel-vakuutusta ei tule ilmoittaa, tulee kyseiseltä riviltä tyhjentää tuo kenttä (valita valikosta tyhjä valinta), jolloin kyseinen vakuutusnumero ei enää nouse erillisilmoitukselle. 

 

Lähetyserät-välilehdeltä voi vielä XML-aineistosta tarkistaa, mikä vakuutusnumero aineistolle nousee. Jos vakuutusnumero nousee mielestäsi aineistolle oikein ja ilmoitus silti hylkääntyy, niin suosittelen olemaan yhteydessä vakuutusyhtiöön ja tiedustelemaan sieltä tarkempaa syytä sille, miksi ilmoitus tällä numerolla hylkääntyy. Mikäli numeroita nousee aineistolle useampi (useammalla vakuutuksella on Tieto työeläkevakuutuksesta -kentässä valittuna "Työntekijän työeläkevakuutus") niin kannattaa varmistaa myös, onko ilmoituksella tarkoitus olla useampi numero.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.