peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Visma AutoInvoice -palvelun laskujen vastaanoton lopettaminen

tekijä Ainomari Karhu (Päivitetty ‎29-05-2018 09:09 tekijä Ainomari Karhu VISMA )

Miten lopetan laskujen vastaanoton AutoInvoice-palvelussa?

3 VASTAUSTA3

tekijä Ainomari Karhu (Päivitetty ‎15-02-2021 14:27 tekijä Jonna Isomaa VISMA )

Laskujen vastaanoton lopettaminen onnistuu AutoInvoice-tilin kohdassa Asetukset | Laskujen vastaanotto. Verkkolaskujen vastaanotto -kohdassa on Poista käytöstä -painike, jolla voit lopettaa verkkolaskujen vastaanoton.

Kuva 3882 03-Jun-19 08.39.06.jpg

 

Tässä vielä Maventan ohje, miten laskujen vastaanotto saadaan kytkettyä pois päältä.

 

Muutoksen jälkeen myös Fivaldissa tulee estää laskujen vastaanotto Fivaldi WEBin Myynti- tai Ostot-valikon Autoinvoice-palvelussa. "Yrityksen tilitiedot"-toiminnossa täpätään "Estä laskujen vastaanotto Fivaldiin" ja painetaan "Päivitä".

 

Huom! Jotta voit ottaa laskujen vastaanoton pois päältä, tulee skannauspalvelu lopettaa ensin tämän ohjeen mukaisesti. Kun skannauspalvelu on lopetettu, välittää skannauspalvelu vielä 60 päivän ajan irtisanomisesta skannatut laskut sekä ei-laskumateriaalin palautussähköpostiin, joka määritellään AutoInvoice-tilin Skannitili-asetuksissa. 

Accepted solution
MT_Tina
CONTRIBUTOR **

tekijä MT_Tina

Hei,

 

Kun laskujen vastaanotto on lopetettu, miten saadaan päivitettyä tieken ylläpitämään verkkolaskuosoitteet.fi-palveluun, että Maventa ei ole enää operaattorina laskujen lähettämisessä ja vastaanottamisessa?

Uusi operaattori on jo käytössä ja näkyy palvelussa.

Vanha pitäisi vain saada pois.

Lisäyksen osalta toimii automaattisesti, mutta en löydä poistamisesta mitään tietoa mistään.

tekijä Ainomari Karhu (Päivitetty ‎15-07-2020 08:50 tekijä Jonna Isomaa VISMA )

Hei!

 

Kiitos viestistäsi. Käyttääkö yritys ollenkaan Maventaa enää? Jos ei, palvelu tulisi irtisanoa tämän ohjeen mukaan. Tällöin ainakin verkkolaskuosoite.fi -palveluun päivitetään tieto, että Maventaa ei enää käytetä.

 

Mikäli käytätte Maventaa vielä mm. laskujen lähetykseen tässä yrityksessä, voisit laittaa viestiä tukeemme sovellustuki(a)visma.com ja kertoa yrityksen nimen ja y-tunnuksen, jossa ongelma on. Kerro tällöin myös, mitkä tiedot verkkolaskuosoite.fi -palvelussa ovat oikein ja mitkä eivät. Voimme tämän jälkeen selvittää asiaa Maventan kanssa. 🙂