Minun alueeni
Apu
Jonna Isomaa
VISMA

Voiko yritykselle lähettää Tavoitteiden ajosta Finvoice-laskun?

tekijä Jonna Isomaa

Voiko yritykselle lähettää Tavoitteiden ajosta Finvoice-laskun?

5 VASTAUSTA5
Accepted solution
Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa (Päivitetty ‎28-12-2017 07:33 tekijä Ainomari Karhu VISMA )

Kyllä voi. Yrityksen tiedot syötetään henkilötietoihin ja välitystavaksi valitaan e-lasku / Autoinvoice e-lasku. Tallenna välittäjätunnus ja verkkolaskuosoite käsin. Jos verkkolaskuosoite ei ole IBAN-muotoinen, ohjelma herjaa tästä, mutta antaa silti tallentaa.

mattilah
CONTRIBUTOR *

tekijä mattilah

Hei,

 

Entä jo käytössä ei ole autoinvoice palvelu, vaan verkkolaskut toimitetaan oman pankin kautta? Välitystavan tyyppi laskujen välityksessä on siis Finvoice, mutta sitä ei saa valittua yrityksen henkilötiedoissa välitystavaksi.

Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa

Hei! 

 

Välitystavan tyyppi pitää olla joko e-lasku tai Autoinvoice e-lasku, jotta sen voi valita henkilörekisteriin. Eli jos ei käytetä AutoInvoice-palvelua, niin välitystavan tyyppi tulee olla e-lasku, ei Finvoice. 

mattilah
CONTRIBUTOR *

tekijä mattilah

Hei,

 

Kiitos nopeasta vastauksesta.

Yritykselle ei siis pysty lähettämään tavoitteiden ajosta verkkolaskua? e-lasku välitystapa on ymmärtääkseni tarkoitettu vain henkilöasiakkaille toimitettaville laskuille.

Onko jotain muuta mahdollisuutta/ratkaisua lähettää vuokralaskuja yrityksille verkkolaskuina?

Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa

Hei! 

 

Termeinähän tuo jaottelu yritysten ja kuluttajien sähköisen laskutuksen välillä menee juuri noin, eli e-laskuilla tarkoitetaan kuluttajille lähetettäviä laskuja. Fivaldissa kuitenkin kiinteistöhallinnan puolella ainoa keino saada lähetettyä verkkolaskuja yrityksille on käyttää e-lasku-tyyppistä välitystapaa. 

 

Mikäli siis haluatte lähettää Tavoitteiden ajosta maksulaput yrityksille, niin yrityksen verkkolaskutiedot täydennetään vastaavasti Henkilötiedot-rekisteriin kun kuluttaja-asiakkaankin. Jos yrityksen verkkolaskuosoite on OVT, ohjelma herjaa Verkkolaskuosoite-kentässä "Osoite ei ole IBAN-muotoinen", mutta ilmoituksen voi jättää huomioimatta, ohjelma kyllä antaa tallentaa kyseisen tunnuksen siitä huolimatta.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.