peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
J_K
CONTRIBUTOR **

Vuosivapaa/pekkaskerrytykset

tekijä J_K

Jos yrityksellä on käytössä vuosivapaat/pekkaskerrytykset, miten nämä saadaan toimimaan ohjelmassa oikein?

Esimerkiksi pekkaskerrytyksissä on TES-kohtaisia poikkeuksia ja ehtoja, pitää olla töissä 18pvää/kk jotta kertyy 1pekkaspäivä/8h pekkasia, maksimikertymä 96h vuodessa.

Miten nämä ehdot saadaan oikein asetettua?

Vuosivapaissa työsuhteen aloittaminen määrää sen mistä alkaen vuosivapaat kertyvät, tehdyt työtunnit paljonko kertyy ja vuosivapaita kertyy vain tietty maksimimäärä kaleterivuodessa.

Miten nämä ehdot saadaan oikein asetettua?

5 VASTAUSTA5
Sofia_
CONTRIBUTOR **

tekijä Sofia_

Ohje voisi päivittää niin ettei tarvitsisi tilata erikseen konsultointia. Luulen että monilla on sama ongelma että ei tiedetä miten ne pekkaset saadan asetettua!

J_K
CONTRIBUTOR **

tekijä J_K

Hei,

Niinpä. 

Ja jos ei ohjelma taivu kuin perustilanteeseen ilman että ehtoja ja sääntöjä voidaan luoda laskentaan, niin tästä olisi hyvä ilmoittaa yleisesti.

Miksi tilata konsultointiapua jos ei ohjelma taivu muuhun.

tekijä Inka Karlsson

Hei!

Tässä postauksessa on käyty läpi perustilannetta, miten pekkaskertymät voidaan asetteaa ohjelmaan. Mikäli ette pääse ko. ohjeella eteenpäin, niin suosittelen tilaamaan konsultointia tästä linkistä niin voitte katsoa yhdessä konsultin kanssa, mikäli ohjelman olemassaolevia asetuksia voitaisiin hyödyntää toivomiinne tilanteisiin.

 

 

J_K
CONTRIBUTOR **

tekijä J_K

Hei,

Tuossa ohjeessa ilmeneekin hyvinkin, ettei kysymiäni asetuksia ilmeisesti voi ko ohjelmaan asettaa? Joka olikin kysymykseni.

Ohjeessa puhutaan vuositason kerrytyksistä(joka kuukausi sama kertymä), jotka voi asettaa muttei sanallakaan siitä, että jos asetuksille pitää luoda myös muita ehtoja.

Esimerkkinä siis tuo pekkasia kertyy 1pvä/8h kuukaudessa JOS työntekijä on ollut töissä ko kuukautena 18päivää ja maksimikertymä vuodessa 12pvää/96h.

TES:n määritykset poikkeavat tuosta 1pvä/8h/kk, joten olisi todella hyvä jos ohjelma pystyisi nämä laskemaan oikein käsin laskemisen asemesta.

tekijä Inka Karlsson

Hei!

Suoranaisesti mitään sääntöä ei voi asettaa ohjelmaan taustalle, jossa määriteltäisiin, että syntyykö oikeus kertyneeseen pekkaspäivään/-tunteihin tiettynä kuukautena vai ei (eli esim. tuo 18 työpäivää/kk) ilman, että se jonkin verran aiheuttaisi jokatapauksessa manuaalista työtä/seurantaa. Eli käytännössä suoraviivaisin tapa on viedä kertyneet pekkaset ohjelmaan omalla määrä -tyyppisellä palkkalajilla, mikäli työntekijälle ko. kuukautena siihen ehdot täyttyy.