Minun alueeni
Apu
juhamer
CONTRIBUTOR ***

Webmaksatus ja hyvityslasku

tekijä juhamer

Testasin webmaksatusta ja hyvityslaskut eivät automaattisesti siirtyneet vähennyksenä maksuun. Onko tämä todella näin, vai enkö vain tajua jotain.

Hyvityslaskujen kanssa myös sovelluksen kanssa maksettaessa on oltava tosi tarkka, jotta ne nousevat mukaan. Valitettavan usein hyvitys jää käyttämättä jollei sitä tajua käsin syöttää.

2 VASTAUSTA2

tekijä Olli Karhunen (Päivitetty ‎13-06-2019 13:53 tekijä Olli Karhunen VISMA )

Kierrätyksen maksatustoiminnossa ei tosiaan ole vastaavaa koontimaksutoimintoa kuin java-sovelluksen puolella, eikä hyvityslaskujen nostaminen itse maksuerälle ole näin ollen valitettavasti mahdollista.

 

Hyvityslaskuille sekä avoimille laskuille voi kuitenkin kirjata maksusuorituksen pankkiyhteyden ohi "Kirjaa valitut maksetuksi..." -toiminnolla, joilloin avointa saldoa saa kuitattua laskusta hyvityslaskun verran ennen maksuaineiston luontia.

 

Meillä juuri työn alla tuotekehityksessä pieni parannus tuohon maksujen kirjaamiseen hyvityslaskujen kuittausta varten. Jos nyt valitsee kirjattavaksi laskun ja hyvityslaskun, joiden summat menevät päittäin niin, että kirjattavaa jää +-0 niin tuo toiminto katsoo ettei ole kirjattavaa ja ilmoittaa "Ei maksukelpoisia laskuja" eli tuollaisessa tilanteessa täytyy kuitata laskut 1 kerrallaan. Yhteensä täytyy summaltaan olla siis valittuna erisuuri summa kuin 0,00 euroa (joko - tai +). Parannuksen jälkeen kirjaaminen onnistuu myös suoraan päittäin. Työn alla myös muita pieniä parannuksia käytettävyyteen.

 

Terveisin,

Olli

Fivaldi tuotekehitys
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei, hyvityslaskuja ei saa maksatukseen webin puolella. Eli fiksuin vaihtoehto ilmeisesti tehdä maksut edelleen sovelluksen puolella, mikäli haluaa ottaa hyvityslaskuja mukaan.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.