peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR **

Webmaksatus ja hyvityslasku

Testasin webmaksatusta ja hyvityslaskut eivät automaattisesti siirtyneet vähennyksenä maksuun. Onko tämä todella näin, vai enkö vain tajua jotain.

Hyvityslaskujen kanssa myös sovelluksen kanssa maksettaessa on oltava tosi tarkka, jotta ne nousevat mukaan. Valitettavan usein hyvitys jää käyttämättä jollei sitä tajua käsin syöttää.

2VASTAUSTA2
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Webmaksatus ja hyvityslasku

Hei, hyvityslaskuja ei saa maksatukseen webin puolella. Eli fiksuin vaihtoehto ilmeisesti tehdä maksut edelleen sovelluksen puolella, mikäli haluaa ottaa hyvityslaskuja mukaan.

Highlighted

Vastaus: Webmaksatus ja hyvityslasku

(updated by Olli Karhunen VISMA ‎13-06-2019 13:53 )

Kierrätyksen maksatustoiminnossa ei tosiaan ole vastaavaa koontimaksutoimintoa kuin java-sovelluksen puolella, eikä hyvityslaskujen nostaminen itse maksuerälle ole näin ollen valitettavasti mahdollista.

 

Hyvityslaskuille sekä avoimille laskuille voi kuitenkin kirjata maksusuorituksen pankkiyhteyden ohi "Kirjaa valitut maksetuksi..." -toiminnolla, joilloin avointa saldoa saa kuitattua laskusta hyvityslaskun verran ennen maksuaineiston luontia.

 

Meillä juuri työn alla tuotekehityksessä pieni parannus tuohon maksujen kirjaamiseen hyvityslaskujen kuittausta varten. Jos nyt valitsee kirjattavaksi laskun ja hyvityslaskun, joiden summat menevät päittäin niin, että kirjattavaa jää +-0 niin tuo toiminto katsoo ettei ole kirjattavaa ja ilmoittaa "Ei maksukelpoisia laskuja" eli tuollaisessa tilanteessa täytyy kuitata laskut 1 kerrallaan. Yhteensä täytyy summaltaan olla siis valittuna erisuuri summa kuin 0,00 euroa (joko - tai +). Parannuksen jälkeen kirjaaminen onnistuu myös suoraan päittäin. Työn alla myös muita pieniä parannuksia käytettävyyteen.

 

Terveisin,

Olli

Fivaldi tuotekehitys