Minun alueeni
Apu
Annamaria Rossi
CONTRIBUTOR **

Yritys/asiakasrekisteriraportti seurantakohdetiedoilla

tekijä Annamaria Rossi

Hei,

onko yritys/asiakasrekisteriraportin ajaminen mahdollista siten, että raportilla on kaikki asiakkaat ja asiakkaiden kohdalla näkyy myynnin seurantakohteet 1 ja 2? Eli kaikki asiakkaat ovat samalla raportilla ja asiakkaan rivillä näkyy seurantakohde 1 valinta sekä seurantakohde 2 valinta asiakkaittain.

3 VASTAUSTA3
Accepted solution
Annamaria Rossi
CONTRIBUTOR **

tekijä Annamaria Rossi

Ratkaisimmekin tämän ottamalla laskurivit seurantakohteittain, jolloin kaikki asiakkaat tulevat laskujen kautta näkyviin ja jokaisen asiakkaan rivitiedoissa näkyy seurantakohteet.

Annamaria Rossi
CONTRIBUTOR **

tekijä Annamaria Rossi

Hei,

 

kiitos vastauksesta. Tämän kohdan olen löytänytkin jo, mutta kysyin tätä siksi, että haluaisin saada kerralla samaan raporttiin asiakkaat ja heidän saraketietoihin näkyviin seurantakohde 1 -valinnan sekä seurantakohde 2 -valinnan, koska seurantakohde 1 -valinnassa meillä on 46 eri valintamahdollisuutta ja seurantakohde 2 -valinnassa 2. Rajaamalla raporttia seurantakohteista joutuisin siis ajamaan 92 kappaletta raportteja, jotta saan jokaisen asiakkaan takaa näkyviin seurantakohdevalinnat. Onko todella näin?

tekijä Kyösti Rauhala

Hei

Yritysrekisteristä saa muodostettua raportin haluamallaan yritysrajauksella, sekä seurantakohderajauksella. Raportti löytyy Fivaldi Webin puolelta, kun Myynti-välilehden alta valitsee Raportit ja Asiakkaat/toimittajat ja sieltä Yritysrekisteri. Tuossa raportin hakukriteereihin voi tehdä rajauksia yrityskohtaisesti ja seurantakohteittain.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.