Minun alueeni
Apu
marjaana ratto
CONTRIBUTOR **

fivaldi osoitetarrat

tekijä marjaana ratto

jos osakkeen omistaa 2 henkilö, molemilla sama osoite ja toinen lisähenkilönä voiko tulostusta rajata niin että ko osakkeeseen ei tulostu kuin 1 tarra jossa näkyy molemmat samassa osoitteessa?

6 VASTAUSTA6

tekijä Inkeri Mansikka-aho (Päivitetty ‎27-05-2021 15:00 tekijä Inkeri Mansikka-aho VISMA )

Hei Marjaana!

 

Kiitos yhteydenotostasi.

 

Ohjelma tulostaa osoitetarrat sidoksittain, eli jos halutataan samalle osoitetarralle, pitäisi toisen osakkaan olla lisähenkilönä alkuperäisellä sidoksella.

Osoitetarroja saa tosiaan tulostettua kahdesta eri paikasta: FivaldiWEBin raporttitulostimesta kiinteistöhallinnan listauksista ja sovellusikkunan Kirjeiden tulostuksesta. Ensimmäisessä on ne tulostusrajoitukset mitä listalla näkyy. Jälkimmäisessä on mahdollisuus valita tarkemmin eri henkilöitä tai henkilöryhmiä, joille tarrat tulostetaan.

 

Kirjeiden tulostuksessa voisi rajata esim. sidoksen tyypillä "omistaja", jolloin tarrat tulostuvat kaikille sidoksille joiden tyyppi on omistaja. Kirjeiden tulostuksessa voidaan myös tulostaa osoitetarrat esim. rajaamalla lisäksi maksulajilla "hoitovastike", niin silloin tulostuu tarrat vain niille omistajille, joilla on hoitovastike maksulajina sidoksella. Tai voi rajata esim. rakennus tai huoneisto kerrallaan, jolloin osoitetarrojen tulostusikkunassa määrää saadaan pienemmäksi ja hallittavammaksi. 

MauriB
CONTRIBUTOR ***

katosiko ohjelmasta mahdollisuus tulostaa asiakastarroja, kun ei löydy myynti - raportit - asiakkuuden hallinta (aiemmin oli eri nimi raportit listalla ylimmäisenä).

tekijä Marjo Vaittinen

Hei,

Voit lisätä oikeuksia raporteille Palvelunhallinnassa. Esimerkiksi Osoitetarrat raportti löytyy Palvelunhallinnasta kun valitset Sovellustyypiksi raportit ja napautat sovellusalueella Myynti. Tämän jälkeen voit lisätä tarvitsemiisi raportteihin oikeuksia joko yksitellen laittamalla täpän käyttö kohtaan tai napauttamalla Valitse kaikki -painiketta.

Tarkemmat Palvelunhallinnan ohjeistukset löydät tämän linkin kautta. 

MauriB
CONTRIBUTOR ***

tekijä MauriB

ei kyllä löydy kohtaa - tarrat. Parisen viikkoa ollaan odoteltu taroojen tulostamisen palauttamista. Ei vaan tapahdu mitään.

Henrik Luoma
VISMA

tekijä Henrik Luoma

Hei MauriB,

 

Tämä on edelleen selvityksessä tuotekehityksessä. Voit kysyä lisätietoa tukipyynnöllä tästä asiasta.

MauriB
CONTRIBUTOR ***

tekijä MauriB
 
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.