Minun alueeni
Apu
JohannaL
CONTRIBUTOR *

kuukausittain toistuva maksu

tekijä JohannaL

Kun maksetaan vuokria joka kuukausi sama summa, pystyykö näistä tekemään kassamaksua tai ostolaskua että sama summa menisi kuukausittain tiettynä päivänä? Vai joutuuko tekemään aina uuden kassa tai ostolaskun?

2 VASTAUSTA2
Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa

Hei! 

 

Kiitos viestistäsi. Ostoreskontran puolelta löytyy tätä tarkoitusta varten Toistuva lasku -toiminto. Toimintoa käytetään siten, että ensin syötetään Laskujen syöttö -välilehdellä ensimmäinen lasku kokonaan ja tallennetaan. Tämän jälkeen, kun lasku on vielä ruudulla (tässä voidaan myös hakea olemassa olevakin lasku ruudulle Hae Lasku -toiminnolla), valitaan yläpalkista Ostoreskontra | Toistuva lasku. 

 

Toiminto avaa ikkunan, jossa kerrotaan kuinka usein kyseinen lasku maksetaan. Mikäli maksu tapahtuu kerran kuukaudessa, kirjoitetaan kenttään arvoksi 1 ja täpätään "kuukausi". Viimeiseksi päiväksi annetaan viimeinen laskupäivä. Tämän jälkeen klikataan Kopioi-painiketta, jolloin laskut kopioituvat annetuin määrityksin siten, että jokaiselle laskulle tulee eräpäiväksi eri kuukauden päivä (sama päivä kuin alkuperäisellä laskulla on). 

DaCapo
CONTRIBUTOR *

tekijä DaCapo

Toistuva maksu!

Hei, yritän myt saada ennakkoverot toistuviksi laskuiksi mutta minulle ei avaudu ruutua missä saisin

tallennettua "kuinka usein laskua masksetaan". Neuvoksi?

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.