peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR **

lähdössä olevan maksuerän poisto maksatusaineineistosta

Maksatuserä on jäänyt fivaldin maksatuksessa tilaan "lähdössä". Erä ei ole mennyt pankista. Kun koettaa poistaa erää, tulee ilmoitus "Erä on jo lähetetty pankkiohjelmaan, Erä on sopimuksessa "op". Erän tila on "valmis". Pankkiohjelmaan täytyy mennä yrityksellä "999999". Poisto onnistuu vasta kun aineisto on poistettu pankkiohjelmasta". Pankkiohjelmassa maksua ei kuitenkaan näy. Miten erän saa pois, koska se on jouduttu jo maksamaan suoraan muuta kautta?

1VASTAUS1
Highlighted
MODERATOR

Vastaus: lähdössä olevan maksuerän poisto maksatusaineineistosta

Hei!

 

Kokeiletko saatko ostoreskontran maksatuksen kautta valittua erän päältä hiiren oikealla "Hyväksy aineisto" ja sitten avautuvasta ikkunasta merkitä jokaiselle maksulle "Hylätään/poistetaan"-valinta alasvetovalikkoon ja sen jälkeen kun kaikki maksut on käsitelty ylla olevalla tavalla, valitse ikkunan alalaidasta "Käsittele".

 

Tällä toimenpiteellä tuo maksuerän maksujen saldon pitäisi mennä avoimeksi ostoreskontrassa jolloin voit sitten syöttää manuaalisesti suoritukset noille maksuille ostoreskontran Maksujen syöttö-välilehden kautta.

 

Mikäli yllä kuvattu toimenpide ei ole mahdollinen, voit lähettää pyynnön meille normaalisti sovellustuki@visma.com osoitteeseen kuvaruutukaappauksineen tilanteesta 🙂

 

Mukavaa loppuviikkoa!