Minun alueeni
Apu
marjaana ratto
CONTRIBUTOR **

pankkitili kh maksu

tekijä marjaana ratto

yhtiö on vaihtanut vastiketililä mutta osa maksaa vielä vanhalle tilille mitkä pitää käsin kohdistaa oikein. 

 

kaikki maksut on kohdistettu ja näkyvät tilillä 1708 jonka saldo on nolla. 

 

nyt pankkitilin saldo heittää koska kh maksu viimeiselle päivälle ei mene tasan. toukokuussa 

meni ihan nätisti. mitä tehdä? olen ajanut tavoitteet monta kertaa mutta edelleen tuo pankkitilin saldo ei tämää tuon kuukausiyhteenveto kh-maksun vuoksi.

 

kte liite 

1 VASTAUS1
Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa

Hei!

 

Kiitos viestistäsi.

 

Heitot pankkitilillä johtuvat monesti siitä, että Yrityksen perustiedoissa on ollut Pankkitiedot-välilehdellä pankkitilillä väärä kirjanpidon tili. Täällähän tulisi olla kiinteistöhallinnan ympäristöissä  vuokrareskontran välitili, kun yrityksellä on käytössä konekielinen tiliote. Mikäli määrityksenä on ollut pankkitili, kirjautuvat KH-maksut pankkitilille.

 

Jos tässä tilanteessa on kuitenkin ongelmana, että välitili täsmää ja KH-maksun tosite erottaa, niin sellainen ongelma pitäisi tutkia tarkemmin tuen toimesta. En keksi suoraa selitystä sille miten KH-maksun tositteelle voisi tulla erottavat summat, joten tilanteen ollessa tämä suosittelen avaamaan ongelmasta meille tukipyynnön. Lähetä mukana kuvaruutukopio tällaisesta erottavasta KH-maksu-tositteesta.

 

Huomioithan kuitenkin, että kirjausten läpikäynti, niiden oikeellisuuden tarkistaminen ja täsmäytystyöt ylipäätään eivät kuulu ylläpito- ja tukipalvelun piiriin, ja siksi suosittelemmekin aina tilaamaan apua täsmäytystyöhön konsultoinnistamme. Konsulttimmekaan eivät toki tarkista kirjanpidon kirjauksia tai niiden oikeellisuutta, mutta he voivat auttaa Fivaldin käyttöön liittyvissä kysymyksissä, sekä asetusten tarkistamisessa ja läpikäymisessä, minkä avulla tällaisetkin tapaukset yleensä selviävät.

 

Etäkonsultointitilauksen voi tehdä palvelutilauslomakkeemme kautta. Kun tilaus on tehty, tulee asiasta sähköpostivahvistus ja konsulttimme ottaa yhteyttä tilauksen tehneeseen henkilöön mahdollisimman pian. Tällöin on mahdollista keskustella tarkemmin tarpeista ja konsultoinnin aikataulusta, sekä saada kustannusarvio kyseisestä palvelusta. Palvelutilauslomakkeen täyttäminen ei siis vielä sido ostamaan palvelua, vaan lopullisen päätöksen tilanteesta voi tehdä sen jälkeen, kun keskustelu konsulttimme kanssa on käyty.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.