Minun alueeni
Apu
Reinhold
CONTRIBUTOR **

pankkiyhteys ei toimi

tekijä Reinhold

Pankkiyhteys-hakemisto on ollut koneeni juuressa.  Koneelleni on nyt tullut pikäkäyttösovellus ja se on näköjään siirtänyt C: aseman Tietokone-hakemistoon tietämättäni!   Pankkiyhteys ohjelma ei löydä enää sitä.  Mitä pitäisi tehdä että pankkiyhteys toimisi??

3 VASTAUSTA3

tekijä Niklas Merikallio

Hei!

 

Eli nyt pitäisi määrittää tuo työhakemisto uudelleen. Käytännössä siis koska työhakemisto ei voi olla juurihakemisto (esim. C:\) ja varmennekansion on oltava työkansion alla, niin varmenteiden tulee sijaita vähintään kahden hakemiston päässä juuresta. Alla esimerkki:

 

NiklasMerikallio_0-1689337508104.jpeg

 

 

Tarkempi ohjeistus kaikista toimenpiteessä huomioitavista asioista löytyy tästä linkistä. HUOM! Tämä täytyy määrittää uudelleen kun selaimen väliaikaistiedostot tyhjenevät, ja toiminnallisuus on tuettu vain Edge ja Chrome selaimissa. (Firefoxissa ei ole tuettu)

 

Reinhold
CONTRIBUTOR **

Ohjeesta ei ole apua.   Aikaisemmassa ohjeessa pankkivarmenteet ohjeistettiin sijoittamaan juurihakemistoon C:asemaan.  Se on toiminut jo vuosia.  Nyt jostain tuli koneelleni microsoftin pikakäyttöohjelma.  Se teki tietämättäni sellaisen muutoksen, että juurihakemistossa ollut C: on nyt siirretty Tietokone-hakemistoon.  Nyt on ongelma siinä, että ohjelmalle ei voi antaa osoitetta Tietokone/C:, ohjelma ei hyväksy sitä!  

Pikakäyttöohjelman tekemä älytön muutos = C: levy on sijoitettu, ei millekään asemalle vaan Tietokone-hakemistoon eikä ohjelma hyväksy: Tietokone\C:pankkiyhteys\varmenteet.   Antakaa nyt yksityiskohtainen ohje miten tämä voidaan hoitaa kuntoon tai mikä parasta, hoitakaa asia kuntoon etäyhteydellä.  Pikakäyttöohjelma on tietääkseni Microsoftin tekosia.

tekijä Kyösti Rauhala

Hei

 

Suosittelen olemaan tästä yhteydessä suoraan sovellustukeemme sovellustuki@visma.com , voit laittaa sähköpostin liitteeksi kuvakaappauksen vielä tuosta saamastasi virheestä.

 

Mikäli haluat mielummin hoitaa asian puhelimitse etäyhteydellä, niin voit myös soittaa puhelintukeemme 

Puhelintuki (arkisin klo 9–11 ja 13–15, mpm./pvm.)
+358 (0)2 480 904 60 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.