peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted
CONTRIBUTOR *

toimittajan pankkitili yritysrekisteriin web-sovelluksessa

Hei

Asiakkaalla on osto- ja myyntireskontrapaketti. Web-sivulla, kun perustetaan uutta toimittajaa (yritysrekisteri), ei ole näkyvissä pankkitilit -valikkoa ollenkaan.

Kun asiakkaan tunnuksella kirjautuu sovellukseen ja menee sieltä yritysrekisteriin, pankkitili - välilehti on olemassa. Miten saan web-sivulle yritysrekisteriin pankkitilin?

terveisin Mirja-Liisa

2VASTAUSTA2

Vastaus: toimittajan pankkitili yritysrekisteriin web-sovelluksessa

Hei!

 

Tästä olisi hyvä olla yhteydessä sovellustukeen. Jos pitää ihan näillä tiedoilla veikata, niin ongelma saattaa olla ihan selaimessa, tai työaseman internet asetuksissa. Tuollaista saattaa tulla silloin kun väliaikaistiedostoille varattu tila on täynnä eikä saada uusia tallennettua. Sovellustukeen voisi toimittaa tosiaan ihan ruutukuvan tilanteesta ja tiedot siitä, että millä käyttäjätunnuksella tilanne tapahtuu ja missä yrityksessä. Siten voidaan tarkistaa vielä kannasta, ettei siellä oli niin sanotusti joku "Bitti poikittain"

CONTRIBUTOR **

Vastaus: toimittajan pankkitili yritysrekisteriin web-sovelluksessa

Hyviä neuvoja nämä yllä olevat myös, mutta palvelunhallinnassa kannattaa tarkistaa, että käyttäjältä löytyy täppä yritykseltä kohdasta: Web-sovellukset -> Yritysrekisteri -> Yrityksen Pankkitilit Hymiö Onnellinen