Minun alueeni
Apu
Mirja-Liisa
CONTRIBUTOR *

toimittajan pankkitili yritysrekisteriin web-sovelluksessa

tekijä Mirja-Liisa

Hei

Asiakkaalla on osto- ja myyntireskontrapaketti. Web-sivulla, kun perustetaan uutta toimittajaa (yritysrekisteri), ei ole näkyvissä pankkitilit -valikkoa ollenkaan.

Kun asiakkaan tunnuksella kirjautuu sovellukseen ja menee sieltä yritysrekisteriin, pankkitili - välilehti on olemassa. Miten saan web-sivulle yritysrekisteriin pankkitilin?

terveisin Mirja-Liisa

2 VASTAUSTA2

tekijä Niklas Merikallio

Hei!

 

Tästä olisi hyvä olla yhteydessä sovellustukeen. Jos pitää ihan näillä tiedoilla veikata, niin ongelma saattaa olla ihan selaimessa, tai työaseman internet asetuksissa. Tuollaista saattaa tulla silloin kun väliaikaistiedostoille varattu tila on täynnä eikä saada uusia tallennettua. Sovellustukeen voisi toimittaa tosiaan ihan ruutukuvan tilanteesta ja tiedot siitä, että millä käyttäjätunnuksella tilanne tapahtuu ja missä yrityksessä. Siten voidaan tarkistaa vielä kannasta, ettei siellä oli niin sanotusti joku "Bitti poikittain"

Juha-Matti Berg
CONTRIBUTOR ***

Hyviä neuvoja nämä yllä olevat myös, mutta palvelunhallinnassa kannattaa tarkistaa, että käyttäjältä löytyy täppä yritykseltä kohdasta: Web-sovellukset -> Yritysrekisteri -> Yrityksen Pankkitilit 🙂

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.