Minun alueeni
Apu

Chatbottimme Viljo palvelee sinua jatkossa 24/7

tekijä Ainomari Karhu (Päivitetty ‎17-09-2020 12:41 tekijä Ainomari Karhu VISMA )

Aloitamme syyskuun 17.9.2020 päivityksen yhteydessä pilotoimaan chatbotia eli virtuaalista keskusteluagenttia Fivaldissa. Chatbotin avulla tarjoamme palvelua 24/7 kaikille Fivaldin käyttäjille. Emme suinkaan ole korvaamassa sovellustukemme asiantuntijoitamme, mutta olemme tunnistaneet erilaisia tilanteita, joissa pystymme parantamaan asiakaskokemusta tekoälyn avulla. 

Chatbot auttaa ja oppii

Chatbot on tekoälyyn perustuva palvelu, joka on käytettävissä ajasta riippumatta kaikille Fivaldi-käyttäjille. Palvelun kautta pystyt hakemaan ja esittämään Viljo-chatbotille kysymyksiä Fivaldin käyttöön liittyen.

 

viljo2ikoni.png

 

Huomioithan, että Viljo ei ole ihminen, vaan tekoälyllä toimiva kollegamme, joka oppii jatkuvasti. Viljolle on opetettu usein kysyttyjä kysymyksiä, mutta kaikkea Viljo ei vielä ymmärrä. Tarkempaa yrityskohtaista tukea varten sinua palvelevat tuttuun tapaan sovellustuen asiantuntijat osoitteessa sovellustuki@visma.com ja puhelimessa +358 2 480 90460.

Käy moikkaamassa Viljoa

Löydät Viljon Fivaldin oikeasta yläkulmasta ?-merkin takaa. 

Chatbot.png

Auta Viljoa oppimaan

Opetamme Viljoa säännöllisesti ja haluamme kehittää palvelua jatkuvasti. Voit lähettää palautetta osoitteeseen ainomari.karhu@visma.com.

2 Kommentit
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.