Minun alueeni
Apu

Fikuro on nyt osa Vismaa – tuotannonohjausta ja varastonhallintaa integroituna Fivaldiin

tekijä Emma Valli (Päivitetty ‎12-04-2022 08:36 tekijä Emma Valli VISMA )

Toiminnanohjausjärjestelmiemme tarjonta sai merkittävän lisäyksen viime lokakuussa, kun ostimme Fikuro Oy:n. Fikuro on uusi, moderni ja täysin selainpohjainen ERP-järjestelmä, joka palvelee suomalaisten pk-yritysten toiminnanohjaustarpeita erityisesti tuotannollisessa toiminnassa.

 

Fikuro on yksi harvoista järjestelmistä, joilla pk-yritys voi hoitaa esimerkiksi tuotannon, varastoinnin, myynnit ja ostot täysin selainpohjaisesti. Edistyneitä ominaisuuksiakin jo riittää, esimerkiksi valmistavassa teollisuudessa Fikurolla voidaan seurata tuotannon etenemistä suoraan työstökoneilta tulevan datan avulla.

 

💙 Lue lisää Fikuron alkutaipaleesta Vismalla.

 

Yhdessä Fivaldin kanssa Fikuro on tehokas kokonaisratkaisu erityisesti tuotannollisille PK-yrityksille

Saat nyt liitettyä Fikuron varastonhallinnan sekä tuotannon- ja toiminnanohjauksen toiminnot osaksi Fivaldia. Tämän integraation avulla Fikuro toimii saumattomasti yhteen Fivaldin kanssa, joten sinun ei tarvitse muuttaa tilitoimiston ja yrityksen välille rakennettuja hyviä taloushallinnon käytänteitä. Fikuron avulla saat siis monipuolisen varastonhallinnan sekä tuotannonohjauksen ja -seurannan täydentämään Fivaldin taloushallinnon ratkaisuja.

 

Nopea käyttöönotto on yksi Fikuron parhaista piirteistä, sillä ohjelmisto on käyttövalmis vain parissa päivässä. Ohjelmiston käyttöönotto ja jatkuvat kustannukset (alkaen 249€/kk) ovat erittäin edulliset, mikä helpottaa pienempien pk-yritysten toiminnanohjausjärjestelmän hankintaa.

 

Lue lisää Fikurosta täältä.

💎 Haluatko lisätietoja ratkaisusta? Ota yhteyttä!

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.