Minun alueeni
Apu

Fivaldin Saatavienhallinta uudistui

tekijä Jenna Aho

Entistä helppokäyttöisempi käyttöliittymä

 

Julkaisimme joulukuussa Fivaldin Saatavienhallinnan uuden version. Uuden julkaisun myötä Saatavienhallinta on ominaisuuksiltaan erittäin kattava, ja nyt voitkin siirtyä vaivattomasti vanhan Myyntireskontran käytöstä uuden sovelluksen käyttöön. Uusi käyttöliittymä ja päivitetyt toiminnot mahdollistavat entistä sujuvamman työskentelyn, mm. kohdistumattomien viitesuoritusten käsittelyn, suoritusten kirjauksen sekä hyvitysten ja ennakoiden kohdistuksen. Uudistus helpottaa järjestelmän jokapäiväistä peruskäyttöäsi myyntisaamisten parissa ja korvaa Fivaldin sovellusikkunan Myyntireskontran. 

 

Miten uusi sovellus eroaa perinteisestä Fivaldin Myyntireskontrasta?

 

Joulukuussa julkaistu uusi versio pitää sisällään kaikki perustoiminnot myyntisaamisten hallintaan ja suoritusten käsittelyyn uudessa, helppokäyttöisessä ja selkeässä käyttöliittymässä. Saatavienhallinta mahdollistaa yhdessä Myynninhallinnan kanssa sen, että sinun on mahdollista hoitaa koko myyntiprosessi  ilman sovellusikkunaa. 

 

Jotkin vanhan Myyntireskontran toiminnoista, kuten esimerkiksi korkolaskutus, puuttuvat toistaiseksi vielä uudesta Saatavienhallinnasta. Näiden tilalle kehitämme jatkossa uudistettuja toimintoja. Tuomme vuoden 2022 alkupuoliskolla myös Saatavienhallinnan asetukset osaksi Fivaldin webin uusia asetuksia. Uudistetut asetukset ovat entistä helpommin hallittavissa, etkä tarvitse niiden käyttöön sovellusikkunaa.

 

Voit tutustua Saatavienhallinnan perustoimintoihin näiden videoiden avulla:

Fivaldi Saatavienhallinta - Uusi ulkoasu

Fivaldi Saatavienhallinta - Viitesuoritusten kohdistus

Fivaldi Saatavienhallinta - Suoritukset, hyvitykset ja ennakot

Fivaldi Saatavienhallinta - Asiakkaan tiliote

 

Kuinka saan Saatavienhallinnan käyttööni?

 

Saatavienhallinta tulee korvaamaan Fivaldin perinteisen Myyntireskontran vaiheittain, kun olemme tuoneet kaikki tarvittavat toiminnot uuteen sovellukseen. Tällä hetkellä Saatavienhallinta ja Myyntireskontra ovat monilta osin yhteensopivia, ja löydät kaikki Fivaldin eri myyntisovellusten myyntilaskut myös uudesta Saatavienhallinnasta. Saatavienhallinta toimii kaikilla niillä käyttäjillä, joilla on jo Fivaldin Myyntireskontra riittää, että kytket Saatavienhallinnan käyttöoikeudet päälle Palvelunhallinnassa, ja uusi sovellus on valmis käyttöösi.

 

Oletko jo kokeillut Fivaldin uudistunutta Saatavienhallintaa? Muistathan antaa meille palautetta uudistuksesta tämän palautelomakkeen kautta.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.