Minun alueeni
Apu

Fivaldin tilitoimistojen kumppaniohjelma uudistuu ensi vuoden alussa

tekijä Emma Valli (Päivitetty ‎12-12-2022 13:35 tekijä Iita Koistinen VISMA )
Osana Fivaldin kehitystyötä satsaamme jatkossa entistäkin enemmän yhteistyöhön tilitoimistojen kanssa, jonka vuoksi uudistamme Fivaldin kumppaniohjelman vuoden 2023 alusta.
 
Kumppaniohjelma on tarkoitettu Fivaldi-tilitoimistoille ja auttaa saamaan kaiken irti Fivaldista niin toiminnallisesti kuin kaupallisestikin. Uudistuksen ytimessä on paitsi parantaa viestintää ja tarjota käyttöösi lisää työkaluja ja tukea, myös tehdä asiakkaiden sähköistämisestä vieläkin kannattavampaa.
 
Olemme tukenasi tilitoimistosi koosta riippumatta. Uudistuksen ansiosta myös pienempien tilitoimistojen on jatkossa mahdollista saavuttaa kumppaniohjelman ylimmät tasot.

Uudet tasot tuovat mukanaan uusia etuja

Kumppanitaso määrittää, mitä etuja saat käyttöösi. Tasoon vaikuttaa jatkossa sähköisten asiakkaiden* määrä ja sähköistysaste (sähköisten asiakkaiden määrä/aktiiviset Fivaldi-ympäristöt). Tasotieto päivittyy kuukausittain, joten etusi ovat aina ajan tasalla.
 
Lisäksi palkitsemme Fivaldin laajasta hyödyntämisestä jälleenmyyntipalkkiolla – mitä enemmän sähköistät asiakkaitasi Fivaldiin, sitä suurempi on rahallinen hyöty. Jälleenmyyntipalkkio lasketaan prosenttiosuutena edellisen kuukauden sähköisten asiakkaiden laskun loppusummasta, ja se maksetaan automaattisesti kerran kuukaudessa.
 
Kumppaniohjelman uudet tasot ja jälleenmyyntipalkkiot 1.1.2023 alkaen:
 
  • Timantti – 30 %:n jälleenmyyntipalkkio (100+ sähköista asiakasta tai 20 sähköistä asiakasta ja 50 %:n sähköistysaste)
  • Kulta – 25 %:n jälleenmyyntipalkkio (60–99 sähköistä asiakasta tai 20 sähköistä asiakasta ja 25 %:n sähköistysaste)
  • Hopea – 20 %:n jälleenmyyntipalkkio (20–59 sähköistä asiakasta)
  • Pronssi – 10 %:n jälleenmyyntipalkkio (5–19 sähköistä asiakasta)
  • Kumppani – ei jälleenmyyntipalkkiota (0–4 sähköistä asiakasta)

Kumppaniohjelman muut uudistukset

Tasouudistuksen lisäksi kehitämme palvelun laatua ja viestintää. Olemme lisänneet asiakasvastaavien määrää, mikä näkyy sujuvampana yhteistyönä ja parempina työvälineinä Fivaldin hyödyntämiseen.
 
Timantti- ja kultatason tilitoimistot nostamme jatkossa esiin Fivaldin verkkosivustolla ja tarjoamme sinulle sitä kautta näkyvyyttä taloushallinnon työkalua ja tilitoimistoa etsiville yrityksille.
 
EmmaValli_0-1669649908583.png

 

*Sähköinen asiakas = Tilitoimiston asiakas, jolla on Fivaldi-tunnukset

 

Voit tilata asiakkaallesi Fivaldi-tunnuksia Fivaldin tilauskanavasta. Sieltä löytyy esimerkiksi tuore Kuittisovelluspaketti, joka on vielä vuoden loppuun asti kamppanjahintaan!

 

Jäikö sinulle kysyttävää? Olethan yhteydessä omaan kumppanipäällikköösi tai kumppanitiimiimme:

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.