Minun alueeni
Apu

Käytätkö vielä Fivaldin vanhaa kirjautumistapaa?

tekijä Emma Valli

Nyt viimeistään kannattaa siirtyä Fivaldin uuteen kirjautumiseen –  Visma Connectiin, sillä Fivaldin kehittyessä myös tulossa olevat uudet ominaisuudet, kuten kuittien kuvaamiseen tarkoitettu mobiilisovellus Visma Scanner vaatii toimiakseen Connect-tunnukset. 

 

Uusien  tunnusten käyttö helpottaa työtäsi myös muilla tavoin, sillä samoilla tunnuksilla pääset useisiin Visman järjestelmiin, esimerkiksi tänne Communityyn,  työajanseuranta Entryyn sekä palkanlaskentaohjelma Payrolliin. Pääkäyttäjien työtä helpottaa myös se, että käyttäjä voi myös jatkossa helposti vaihtaa unohtuneen salasanan itse Visma Connect -kirjautumissivulta. 

 

Uusi kirjautumistapa lisää myös merkittävästi yrityksesi tietoturvaa, sillä sen avulla saat käyttöön kaksivaiheisen (2FA) tunnistautumisen. Kaksivaiheisen tunnistuksen ansiosta vääriin käsiin joutunut salasana ei yksinään mahdollista pääsyä Fivaldi-ympäristöön.

 

EmmaValli_0-1643698311650.png

Tässä kuvassa vanha kirjautumissivu, josta nyt viimeistään kannattaa siirtyä uuteen!

 

 

Ota käyttöön!

Uuden kirjautumistavan käyttöönotto edellyttää toimia yrityksesi pääkäyttäjältä. Mikäli käytössäsi on edelleen vanha kirjautumissivu, ota yhteys pääkäyttäjään ja pyydä vaihtoa Visma Connect-kirjautumiseen.

 

Alta löydät Visma Fivaldi -ohjeet liittyen Visma Connect -käyttäjätunnusten käyttöönottoon Visma Fivaldissa.

 

Tarkemmat tiedot ja tarvittavat ohjeet löytyvät Usein kysytyt kysymykset -koonnista. 

 

1 Kommentti
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.