Minun alueeni
Apu

Tarjoamme etätyötä helpottavia ratkaisuja - tutustu etuihin

tekijä Tiina-Josefina Rantanen (Päivitetty ‎03-04-2020 09:52 tekijä Tiina-Josefina Rantanen VISMA )

Vaikka etätyöskentely on jo monelle meistä ennestään tuttua, saattaa osa yrityksen prosesseista olla vielä paikkasidonnaisia. Monet yritykset ovat nyt uuden tilanteen edessä työntekijöiden siirtyessä etätöihin. 

 

Haluamme auttaa asiakkaitamme muutoksessa ja helpottaa työnteon jatkuvuutta turvallisesti kotitoimistoilta käsin pilviratkaisujen avulla - tarjoammekin nyt kuukausimaksullisia palveluita alkuun veloituksetta sekä maksuttomia käyttöönottoja. Käytön voi lopettaa halutessaan maksuttomuuden jälkeen irtisanomalla palvelun.

 

Työajanhallinnasta joustoa työn ja muun elämän yhteensovittamiseen

Helpottaaksemme työajanseurantaa tässä poikkeustilanteessa, tarjoamme Visma Entry -työajanseurannan käyttöön maksutta 4 kuukaudeksi, kun tilaus tehdään 31.5. mennessä ja käyttöönoton veloituksetta 30.6. asti. 

 

Kululaskujen käsittely helpoksi 

Kotioloissa työskentelyn mahdollistaminen voi tarkoittaa hankintoja esimerkiksi liittyen toimistotarvikkeisiin tai laitteisiin. Kululaskut on helppo kirjata Visma.net Expensen avulla ja tarjoamme ohjelmiston käyttöön maksutta 4 kuukaudeksi, kun tilaus tehdään 31.5. mennessä sekä käyttöönoton veloituksetta 30.6. asti.

 

Varmista laskutuksen toimivuus ja kassavirran jatkuvuus

Sähköisellä laskutuksella varmistat laskujen perillemenon nopeasti ja luotettavasti siinäkin tapauksessa, jos perinteinen paperiposti ei kulje tehokkaasti poikkeustilanteen vuoksi. Tarjoamme Visma.net AutoInvoicen käyttöönottoapua yritysten väliseen verkkolaskutukseen maksutta 30.6. asti.

 

Helpota palkanmaksuprosessia toimittamalla palkkakuitit sähköisesti

Verkkopalkalla varmistat palkkalaskelmien toimituksen suoraan palkansaajan verkkopankkiin Fivaldista ilman postittamisen epävarmuustekijöitä. Myös tulostus- ja toimituskustannukset pienenevät. Käyttöönotto onnistuu helposti ohjeiden avulla ja tarjoamme käyttöönottoon maksutonta tukea 30.6. saakka. 

 

Kerro meille miten voimme auttaa >>Kumppanimme tarjoaa apua verkkokaupan pystyttämiseen

Käyttäessäsi koodia VISMA palvelun avauksen yhteydessä, saat MyCashFlow-verkkokaupasta kampanjaedun (6 kuukautta ilman kuukausimaksua) lisäksi yhden lisäkuukauden ilman kuukausimaksua.

 

Tutustu kampanjaan tästä.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.