peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tutustu sovellustuen uudistettuun asiakasportaaliin!

tekijä Ainomari Karhu

Hei,

Uudistimme sovellustuen asiakasportaalin. Käy tutustumassa asiakasportaaliimme osoitteessa sovellustuki.visma.com ja katso video portaalin erilaisista toiminnoista. 

Mikä on asiakasportaali?

Asiakasportaali on sähköinen yhteydenottokanava, jossa voit avata uusia tukipyyntöjä sekä selata ja kommentoida vanhoja tukipyyntöjä. Portaali on ajasta riippumaton - voit ottaa yhteyttä silloin kun sinulle sopii. Voit halutessasi olla meihin yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostitse.

 

Tukipyynnön luominen ja seuraaminen asiakasportaalissa on helppoa: näet kommentit ja tukipyynnön statuksen. Myös mahdolliset lisäkommentit ja liitteet kulkevat kätevästi mukana. Yhteydenottosi tallentuvat järjestelmään ja voit palata niihin myöhemmin. 

Kaikki tukipyynnöt yhdessä paikassa

Asiakasportaalista löytyy myös Organisaatiopyynnöt-toiminto. Yrityksenne pääkäyttäjä näkee kaikki yrityksen tiketit kätevästi yhdestä paikasta. Mikäli jostain syystä et näe koko yrityksesi tukipyyntöjä vaikka pitäisi, olethan yhteydessä sovellustukeemme ja toimita viestin mukana valtakirja, jossa nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö on antanut sinulle luvan nähdä koko organisaation pyynnöt.

Katso esittely asiakasportaalista

Tutustu asiakasportaalimme sisältöön ja katso video portaalin erilaisista toiminnoista.

 

Ystävällisin terveisin,

Ainomari Sillanpää

Visma sovellustuki