peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Verohallinnon OP:n tili poistuu käytöstä 30.11.2020

tekijä Janne Lahti (Päivitetty ‎30-11-2020 11:32 tekijä Jenna Aho VISMA )

Verohallinnon OP:n tili poistuu käytöstä 30.11.2020. Verohallinnon tilinumerot Danske Bankissa ja Nordeassa säilyvät ennallaan.

 

Olemme ajaneet maanantaina 30. marraskuuta Visma Fivaldiin seuraavat muutokset:

 

  1. Verohallinnon OP:n tili poistetaan jokaisesta yrityspaikasta, jonne tili on tallennettu Yritysrekisteri | Pankkitilit-välilehdelle.
  2. Mikäli yrityspaikasta löytyy Verohallinto-yritystunnukselta Verohallinnon Nordean tili, Kausiveroilmoitus | Perustiedot-kohtaan päivitetään myös Verohallinnon Nordean tili.
  3. Mikäli yrityspaikasta löytyy Verohallinto-yritystunnukselta Verohallinnon Danske Bankin tili, Kausiveroilmoitus | Perustiedot-kohtaan päivitetään myös Verohallinnon Danske Bankin tili, mikäli Verohallinnon Nordean tiliä ei ollut.
  4. Mikäli Kausiveroilmoitus | Perustiedot-kohdassa on valittu “Ei” kohdassa “Kausiveroilmoituksen vienti ostolaskujen kierrätykseen” ja Kausiveroilmoitus-raportilla ja / tai Työnantajasuoritukset (Tulorekisteri) -raportilla on ollut OP:n tili, Kausiveroilmoitus | Perustiedot-kohtaan päivitetään Nordean tili. 

Mikäli olet lähettänyt maksuaineistoja etukäteen pankkiin vanhalla tilinumerolla, tulee lähetetty aineisto perua ja sen jälkeen muodostaa sekä lähettää Fivaldista uusi aineisto uudella tilinumerolla. Lähetetyn aineiston perumisesta voit lukea enemmän esimerkiksi tästä postauksesta >>.

 

Mikäli tarvitset asiaan liittyen lisäohjeistusta, ole yhteydessä sovellustukeen.

 

Lisätietoja Verohallinnon sivuilta löydät täältä >>

1 Kommentti
Jenna Aho
VISMA
tekijä Jenna Aho

Päivityksen ajankohta muutettu, muutokset ajettu maanantaina 30. marraskuuta.