peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Visma Community - vinkit yhteisön käyttöön

tekijä Ainomari Karhu (Päivitetty ‎29-01-2020 19:32 tekijä Ainomari Karhu VISMA )

Visma Community -yhteisöstä on tullut tärkeä osa monen asiakkaamme arkea ohjelmistojemme parissa. Kiitos, että olette rakentamassa yhteisöä entistä paremmaksi.

 

Olemme pyrkineet kehittämään matkan varrella Visma Communitya ja kehitys jatkuu edelleen. Käyttäjiltä on tullut paljon hyviä ideoita, miten voimme kehittää yhteisöä lisää - iso kiitos myös siitä!

 

Mikä Visma Community -yhteisö oikein on?

 

Yhteisöt on luotu sitä varten, että sen jäsenet ja muut osanottajat voivat etsiä tietoa, lukea ja kirjoittaa kiinnostavista aiheista ja oppia toisiltaan. Visma Fivaldin Communitysta löydät muun muassa:

  • palstat, jossa voit kirjoittaa kysymyksiä ja vastauksia
  • blogit ja uutiset, jossa voit lukea ja kommentoida artikkeleja
  • tärkeät tiedotteet

Vieraat (rekisteröitymättömät vierailijat) voivat selata tai etsiä tietoa yhteisöstä. Jäsenet (rekisteröityneet käyttäjät) voivat kirjoittaa viestejä ja kommentteja, jäljittää keskusteluita ja vastaanottaa sähköposti-ilmoituksia uusista kirjoituksista ja muista yhteisötoiminnoista.

 

Vismalaisten tavoitteena on varmistaa, että Community on turvallinen yhteisö. Osallistumme keskusteluun tarvittaessa, mutta suuri osa tiedosta tulee yhteisön jäseniltä. Tiedotamme tärkeistä aiheista ja kannustamme teitä jatkossakin aktiiviseen vuorovaikutukseen muiden yhteisöä käyttävien kanssa.

 

Ohjelmaan liittyvissä kysymyksissä autamme puhelimitse ja sähköpostitse. Sovellustuen ajantasaiset yhteystiedot löytyvät Communitysta Sovellustuki-välilehdeltä.

 

Mikäli olet uusi Visma Communityn käyttäjä, tutustuthan vielä seuraaviin ohjeistuksiin:

Ennen kaikkea, ole ystävällinen! Kohteliaisuus, hyvien tapojen noudattaminen ja muiden jäsenien kunnioittaminen ovat tärkeimmät Visma Communityn säännöt. Muistathan myös, että käyttäjänimesi Visma Communityssa on oltava koko nimesi. Kirjautumisnimen voit päivittää Omat asetukseni | Henkilökohtainen profiili | Kirjautumisnimi.

 

Tervetuloa yhteisöön!