Minun alueeni
Apu

Visma Fivaldin päivitystiedote 6/2023

tekijä Jarno Hakulinen

Visma Fivaldin kesäkuun päivitys julkaistaan torstaina 15.6. klo 2200

 

Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea ohjesivustollamme.

 

  • Fivaldin kirjautumissivu, päänavigaatio ja ulkoasu uudistuivat. Uusi ulkoasu ja navigaatio ovat käytössä, kun kirjaudut Fivaldiin uuden kirjautumissivun app.fivaldi.net kautta. Voit kuitenkin kirjautua Fivaldiin myös vanhan kirjautumissivun kautta toistaiseksi. Ilmoitamme myöhemmin, milloin vanha kirjautumissivu poistetaan käytöstä.
  • Ohjesivustolle on tehty yrittäjän pikaohjeet. Pikaohjeissa on linkit yrittäjäkäyttäjälle olennaisimpiin Fivaldin ohjeisiin.
  • Fivaldi muistuttaa HTJ:stä tulevan omistajanvaihdon yhteydessä sinua päivittämään osakkaan vanhan osoitteen.
  • Fivaldi luo osakesarjan automaattisesti, kun taloyhtiön tiedot tuodaan HTJ:stä.
  • Fivaldiin on tehty uusi API-rajapinta tuotetietojen hakemiseen niihin tapauksiin, kun tuotekoodissa on erikoismerkkejä.
  • Lisäksi korjauksia on tehty Ostolaskujen kierrätykseen, verolomakkeisiin, Arkistoon ja XML-aineiston sisäänlukuun.

 

Tulevat Fivaldin julkaisut

Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan! 

 

Kirjanpitäjä ja Fivaldia käyttävät tilitoimistojen asiakkaat näkevät jatkossa aiempaa helpommin yrityksen tärkeimmät taloudellisen tilanteen tiedot Fivaldin etusivulta. Kehitämme myös työkaluja kirjanpitäjälle useiden yritysten taloushallinnon tehtävien tehokkaampaan hoitamiseen.

 

Fivaldin pankkiyhteys on uudistumassa. Uudistetulla pankkiyhteydellä voit automatisoida pankkiliikenteen Fivaldista, mikä säästää sinulta työaikaa muille tehtäville. Muutos myös lisää pankkiyhteyden turvallisuutta entisestään. Teemme asiakkaille myös työkalut, joilla siirtyminen uuden pankkiyhteyden käyttämiseen on helppoa.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.