peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tervetuloa Visma Fivaldi Communityyn!

Sivuiltamme saat ajankohtaista tietoa ohjelmistosta, voit keskustella muiden käyttäjien kanssa sekä löydät nopeasti hyödyllisiä neuvoja ohjelman käyttöön liittyen.
Viimeisimmät aiheet

Sovellustuen puhelintukipalveleekeskiviikkona 26.9. poikkeuksellisesti klo 9-11 sekä klo 13-16.Palvelemme koko päivän ajan normaalisti sähköisissä kanavissa. Yhteistyöterveisin, Visma Sovellustuki
Hei,onko olemassa jotain paikkaa mihin voisin ostoreskontrassa kirjata asiakkaan antamia maksutietoja. Esimerkiksi että asiakas maksaa 2 viikkoa eräpäivän jälkeen, näin ollen en turhaan lähettäisi maksukehoituksia?
Visma Fivaldin käyttäjämäärä on kasvanut nopeasti. Taataksemme hyvän palvelutason, tulemme tänä syksynä uudistamaan palvelinympäristön kokonaisuudessaan. Muutos ei vaadi käyttäjiltä toimenpiteitä. Visma Fivaldin sovellus- ja tietokantapalvelimet siirretään Visman omaan, tietoturvasertifioituun (mm. ISO27001 ja ISO 9001) palvelinsaliin Norjaan (Oslo). Uusi palvelinympäristö tarjoaa entistä saumattomamman sovelluksen käytön sekä suorituskyvyn huomattavan paranemisen. Ympäristö on fyysisesti kahdennettu kahteen erilliseen konesaliin, mikä takaa toimintavarmuuden ja luotettavuuden myös poikkeustilanteissa. Samaan aikaan Visma Fivaldin sovellusarkkitehtuuria uudistetaan ja toimintoja siirretään modernille teknologialle hyödyntäen Micro services -arkkitehtuuria. Sovellusarkkitehtuurin päivittäminen mahdollistaa jatkossa sovelluksen osittaisen hajauttamisen modernin pilvialustan (Amazon Web Services AWS) päälle, mikä takaa korkean vikasietoisuuden sekä vähentää käyttökatkoja esimerkiksi päivitysten yhteydessä. Visma Fivaldin palvelimien siirtyminen uuteen palvelinympäristöön ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä. Operaatio tehdään lokakuussa viikonloppuna niin, että palveluiden käyttökatko alkaa lauantaina klo 08.00 ja päättyy sunnuntaiaamuun mennessä. Suunniteltu ajankohta käyttökatkolle on lauantai 13.10.2018 klo 08:00. Tiedotamme erikseen mikäli ajankohta muuttuu. Visma on sitoutunut toimimaan avoimesti ja vastuullisesti. Lisätietoja Visma Fivaldin palvelimista ja tietoturvasta voit jatkossa lukea täältä: https://www.visma.com/trust-centre/transparency-main/smb/ (tiedot julkaistaan palvelinsiirron yhteydessä) Yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia palvelinsiirtoon liittyen: Saako kirjanpitomateriaalia säilyttää Suomen ulkopuolella? Kyllä saa. Kirjanpitolain mukaan tilinpäätös, kirjanpidot, tositteet ja muu kirjanpitoaineisto on säilytettävä huolellisesti siten, että niiden tarkastelu Suomesta käsin on mahdollista viranomaiselle ja tilintarkastajalle ilman aiheetonta viivettä. Pilvipalveluna Visma Fivaldi on jatkossakin yhtälailla saavutettavissa Suomesta. Saako henkilötietoja säilyttää Suomen/EU:n ulkopuolella? Kyllä saa. Norja kuuluu Euroopan talousalueeseen (ETA) ja täyttää EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset. Edellyttääkö siirto toimenpiteitä asiakkailta/käyttäjiltä? Siirto aiheuttaa viikonlopulle ajoittuvan käyttökatkon palvelussa, mutta ei edellytä toimenpiteitä asiakkailta.
Hei,Onko Projektien asetuksista olemassa ohjetta?