peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tervetuloa Visma Fivaldi Communityyn!

Sivuiltamme saat ajankohtaista tietoa ohjelmistosta, voit keskustella muiden käyttäjien kanssa sekä löydät nopeasti hyödyllisiä neuvoja ohjelman käyttöön liittyen.
Viimeisimmät aiheet

Mistä löytyy video "varmenteen hakeminen", joka on mainittu Visma Fivaldi "Tulorekisteri toteutuksen muutokset Fivaldi palkanlaskentaan 1072018" sivulla 10 ja piti olla julkaistuna lokakuussa?
Miten saan tulostettua lähetteen vain yhdestä rivistä jos tilauksella on monta riviä?
Palkkaennakko on Fivaldissa palkkalajilla 5000 ja se on määritelty ryhmään vähennykset nettopalkasta. Tulorekisterissä se on kuitenkin lähtökohtaisesti rahapalkkaa ja samalla bruttopalkkaa:"Palkkaennakosta tulee toimittaa ennakonpidätys ja maksaa sosiaalivakuutusmaksut palkkaennakon maksupäivänä. Kun ennakonpidätys on toimitettu ja sosiaalivakuutusmaksut maksettu, palkkaennakko vähennetään työntekijän bruttopalkasta varsinaisena palkanmaksupäivänä. Työnantaja tilittää ennakonpidätyksen ja sosiaalivakuutusmaksut maksujen keräämisestä vastaaville tahoille erillisten aikataulujen mukaan. Tulorekisteriin ilmoitettua palkkaennakkoa ei saa ilmoittaa tulorekisteriin uudelleen varsinaisena palkanmaksupäivänä". Malliyrityksestä kopioidussa tulorekisterissä palkkalaji on ryhmässä 201 Aikapalkka. Mikä olisi oikea parametrointi kyseiselle palkkalajille muilta osin, jotta se toimisi tulorekisterin tarkoittamalla tavalla Fivaldissa? Miten Fivaldin palkanlaskennassa on tarkoitus 1.1.2019 alkaen soveltaa palkkaennakkoa?
Mitä kanavaa Fivaldin tulorekisteri-ilmoittamisessa käytetään?
Lähetämme asukkaille määräajoin vakiomuotoisia viestejä postipalvelun kautta. Tämä vakiomuotoisten viestien lähettäminen syö työaikaa meiltä, niin onko mahdollista Fivaldissa ajastaa lähtemään viesti vakiomuotoisena vaikka 3 kuukauden välein postituspalvelua hyväksikäyttäen.