peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Palkkaennakko on Fivaldissa palkkalajilla 5000 ja se on määritelty ryhmään vähennykset nettopalkasta. Tulorekisterissä se on kuitenkin lähtökohtaisesti rahapalkkaa ja samalla bruttopalkkaa:"Palkkaennakosta tulee toimittaa ennakonpidätys ja maksaa sosiaalivakuutusmaksut palkkaennakon maksupäivänä. Kun ennakonpidätys on toimitettu ja sosiaalivakuutusmaksut maksettu, palkkaennakko vähennetään työntekijän bruttopalkasta varsinaisena palkanmaksupäivänä. Työnantaja tilittää ennakonpidätyksen ja sosiaalivakuutusmaksut maksujen keräämisestä vastaaville tahoille erillisten aikataulujen mukaan. Tulorekisteriin ilmoitettua palkkaennakkoa ei saa ilmoittaa tulorekisteriin uudelleen varsinaisena palkanmaksupäivänä". Malliyrityksestä kopioidussa tulorekisterissä palkkalaji on ryhmässä 201 Aikapalkka. Mikä olisi oikea parametrointi kyseiselle palkkalajille muilta osin, jotta se toimisi tulorekisterin tarkoittamalla tavalla Fivaldissa? Miten Fivaldin palkanlaskennassa on tarkoitus 1.1.2019 alkaen soveltaa palkkaennakkoa?
Hei,miten kausiveroilmoittaminen muuttuu tulorekisterin voimaantulon myötä?Kun palkkailmoitukset menevät tulorekisterin kautta verohallintoon ja eläkevakuutusyhtiöille, erillistä ilmoitusta ennakonpidätyksestä ja sotusta ei täten tehdä? Miten maksun kanssa toimitaan?
Ammattiliittojen jäsenmaksuja ei ilmoiteta tulorekisteriin. Kuitenkin, jos henkilöltä on pidätetty ay-jäsenmaksua, se nousee tulorekisteri-ilmoitukselle, jos sitä on käsitelty 408 Nettopalkasta tehtävänä vähennyksenä. Tällöin tulorekisteri-ilmoitus antaa virheilmoituksen eikä aineistoa pysty lähettämään näiden henkilöiden osalta. Mikäli palkkalajilla 5010 ei ole lainkaan tulorekisteritilastoryhmää, tämäkin estää aineiston lähettämisen. Miten ay-jäsenmaksut pitää "koodata", että ne eivät estä tulorekisteri-ilmoituksen lähettämistä eivätkä aiheuta virheellistä ilmoitusta?
Fivaldi pankkiyhteys OP häiriö, SOAP signature error- eli op ei toimi ollenkaan
Palkkatietoilmoitus tulorekisteriin merkkaa virheelliseksi ulosoton. Ulosotto on kirjattu palkoissa käyttäen vakiopalkkalajia 7000, joka on kiinnitetty tulolajiin 417. Muutoinrivit ovat kunnossa, tulolajit täsmäävät ja maksettava summa on oikein. Onko kyseessä "kosmeettinen haitta" vai estyykö lähetys tammikuussa?