cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Tervetuloa Visma Fivaldi Communityyn!

Sivuiltamme saat ajankohtaista tietoa ohjelmistosta, voit keskustella muiden käyttäjien kanssa sekä löydät nopeasti hyödyllisiä neuvoja ohjelman käyttöön liittyen.
Recent topics

Hei,Minulla näkyy ostoreskotrassa laskuista maksamatta jääneitä senttejä kun laskujen maksaja on näppäillyt vahingossa väärin tai katsonut summan väärin, niin siellä on sellaisia mm. 0,03 ja 0,10 sentien avoimia maksuja. Miten saan kirjattua ne ostoreskontrasta pois?
1 0
Posted by
Hei, Kun on taloyhtiön hallituksen jäsenenä Fivaldin käyttäjänä (ei siis isännöintitoimiston roolissa), onko mahdollista tulostaa pankin tiliote niin, että siinä näkyisivät kaikki tapahtumat yksittäin?  Kun nyt menee "Taloushallinto" > "Raportit" > "Tiliote tositteena", niin tiliote tosiaan tulostuu, mutta esim. maksetut vastikkeet köntätään yhteen ja vain yhteissumma ja maksujen kpl-määrä ilmoitetaan. Eli etsin sellaista tiliotetta, jonka pankki lähettää normaalisti asiakkaalle: kaikki tapahtumat erikseen eroteltuna. Raportti olisi paljon pidempi kuin nykyinen tiliote, mutta yksittäisten tapahtumien näkeminen olisi joskus kätevää.  Toki suoritukset jne, näkyvät Kiinteistönhallinnan puolella, mutta siltäkään ei pääse helposti kiinni yksittäisiin tilisiirtoihin.   
1 0
Posted by
Miten passivoin yrityksen? Sopimus yhtiön kanssa päättyy, miten yritys poistetaan? Saan virheilmoituksen “Tiliin on kytketty aktiivisia aineistoja, poista ne ensin” / “FRM-40200: Kenttä on suojattu päivitykseltä” kun yritän poistaa tiliä pankkiyhteydestä.
5 0
Posted by
Verottaja kysyi tänää puhelimitse asiakkaan vuosi-ilmoituksella ilmoitetun autoedun lajia. Aiemmin tälläisiä kysymyksiä ei ole tullut, joten en ole kiinnittänyt asiaan huomiota. Mutta miten vuosi-ilmoituksella saadaan ilmoitettua automaattisesti myös onko kyseessä vapaa vai käyttöetu, sekä käyttöönottovuosi?PAlkanlaskennan lajina on käytetty valmiita palkkalajeja, tämän asiakkaan kohdalla 2101 Vapaa autoetu, ikäryhmä b, mutta tämä tieto ei ole välittynyt verottajalle
1 0
Posted by
Seuraavassa julkaisussa (14.4.) Expensen Asetukset-näkymä tulee muuttumaan (Nordic Cool-käyttöliittymäuudistus). Kyseistä näkymää käyttävät henkilöt, joille on määritelty Expense Company Administrator-rooli.   Tarkempaa tietoa lähempänä ko. julkaisua.  
0 0
Posted by
Top Kudoed Authors
Top Solution Authors