peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Huomioithan jo Fivaldi-Fivaldi tietokantasiirtoa tilatessasi, että siirtyvien yritysten mahdolliset Web Service -sopimukset tulisi etukäteen sopia pankin kanssa siirtyviksi vastaanottavalle taholle, tai perustaa siirtyvälle yritykselle oma Web Service -sopimus.Pankkikohtaisesti tähän voi mennä aikaa päivistä viikkoihin. Jos tietokantasiirto tehdään ennen pankkisopimusten muutosta, menevät pankkiaineistot edelleen lähettävän ympäristön pankkiohjelmaan ja aineistojen kulkemiseen voi täten tulla pidempi katkos.
Hei,Linkki ohjeeseen ei toimi, vastaukseksi tulee: The requested URL was not found on this server.
Kierrätyksen maksatustoiminnossa ei tosiaan ole vastaavaa koontimaksutoimintoa kuin java-sovelluksen puolella, eikä hyvityslaskujen nostaminen itse maksuerälle ole näin ollen valitettavasti mahdollista. Hyvityslaskuille sekä avoimille laskuille voi kuitenkin kirjata maksusuorituksen pankkiyhteyden ohi "Kirjaa valitut maksetuksi..." -toiminnolla, joilloin avointa saldoa saa kuitattua laskusta hyvityslaskun verran ennen maksuaineiston luontia. Meillä juuri työn alla tuotekehityksessä pieni parannus tuohon maksujen kirjaamiseen hyvityslaskujen kuittausta varten. Jos nyt valitsee kirjattavaksi laskun ja hyvityslaskun, joiden summat menevät päittäin niin, että kirjattavaa jää +-0 niin tuo toiminto katsoo ettei ole kirjattavaa ja ilmoittaa "Ei maksukelpoisia laskuja" eli tuollaisessa tilanteessa täytyy kuitata laskut 1 kerrallaan. Yhteensä täytyy summaltaan olla siis valittuna erisuuri summa kuin 0,00 euroa (joko - tai +). Parannuksen jälkeen kirjaaminen onnistuu myös suoraan päittäin. Työn alla myös muita pieniä parannuksia käytettävyyteen. Terveisin, Olli
Hei. Meillä näkyy tehdyssä laskussa alv koodi J? Mistä tämä on tullut ja miten sen saa pois tai vaihdettua?Se on ollut alusta asti ja nyt oli aikaa tutustua aiheeseen mutta en löytänyt sellaista paikkaa mistä tuon saisi pois.
Hei! Tarkentaisitko, mitä tarkoitat, että haluaisit itse lisätä korkoa laskuille?