peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Ohjevideo: Käyttäjän poistaminen (LTR)

30-03-2021 13:26 (Päivitetty 05-10-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 589 Näytöt

Käyttäjän poistaminen LTR Liikkuvan työn ratkaisu -ohjelmistosta on helppoa:

 

1. Kirjaudu sisään pääkäyttäjä-tunnuksilla.

2. Poista käyttäjä tarvittaessa kierrätyslistoilta Ostolaskujen kierrätys | Kierrätyslistat -osiossa.

3. Poista tarvittaessa resurssilta haluamasi tiedot ja arkistoi resurssi Perustietokannat | Resurssit -osiossa valitsemalla poistettava resurssi ja klikkaamalla 'Arkistoi valitut'. 

4. Siirry Käyttäjähallinta ja järjestelmäasetukset | Käyttäjät | valitse käyttäjä | Ympäristöt  ja poista haluttu ympäristö ruksimalla ympäristö ja klikkaamalla 'Poista valitut'.

5. Käyttäjä poistetaan Käyttäjähallinta ja järjestelmäasetukset | Käyttäjät -osiossa valitsemalla poistettava käyttäjä ja klikkaamalla 'Poista valitut'.

 

Katso oheiselta lyhyeltä videolta, kuinka käyttäjä poistetaan LTR-ohjelmistosta.

 

 

Jos et näe videota upotettuna, pääset katsomaan sen myös seuraavasta linkistä: LTR Käyttäjän poistaminen  

 

>> Katso halutessasi myös tarkempi kirjallinen ohjeistus täältä

Avustajat