Minun alueeni
Apu

Visma L7 ja Maventa Reskontravahti - ulkoista myyntireskontran rutiinitehtävät

27-05-2021 11:22 (Päivitetty 27-05-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1833 Näytöt

Yleistä

Reskontravahti on Maventan ja Visma Financial Solutionsin yhteistyönä tarjoama lisäarvopalvelu, joka mahdollistaa myyntireskontran ulkoistuksen. 

 

Maventa Reskontravahti sisältää:

  • laskujen lähetyksen
  • laskujen automaattisen maksuvalvonnan
  • maksuhuomautusten lähettämisen ja
  • perintätoimenpiteet.

Hinta

Reskontravahti kuuluu Maventa-palveluun ilman lisäkustannuksia. Palvelussa ei ole erillisiä avausmaksuja, kuukausimaksuja tai vuosimaksuja. Maksut peritään vain lähetetyistä laskusta hinnaston mukaisesti. Palvelu on maksuton aina perintätoimiin asti.

 

Visma L7 ja Reskontravahti

Visma L7 9.3 versiossa Reskontravahti on upotettu myyntireskontraan. Voit siten seurata laskun maksuvalvontaa reaaliaikaisesti. Visma L7:sta myyntilaskut lähetään Visma AutoInvoicen (Maventa) verkkolaskutilille. Jos Reskontravahti on otettu käyttöön, laskut siirtyvät automattisesti verkkolaskutililtä Reskontravahtiin Visma Financial Solutionsille.

 

Palveluun lähetyn laskun tietoja voit päivittää suoraan Visma L7:sta. Esimerkiksi L7:ssa tehty laskun eräpäivän muutos välittyy automaattisesti Reskontravahtiin. Lisäksi tieto mahdollisista ohisuorituksista (asiakas on maksanut laskun alkuperäisellä viitenumerolla) välittyy myös Reskontravahtiin.

 

Reskontravahti1.jpg

Palvelun käyttöönotto

Palvelun käyttöönotto on helppoa. Käyttö edellyttää, että myyntilaskut lähetetään Visma AutoInvoice (Maventa) verkkolaskutilille.

  1. Lisää Visma L7 Kenttäkirjaston koodille X908 arvo 5, selitteeksi VismaFinancial ja kirjoita selitteeksi INUSE(1) sekä MAKSAJA(Visma Financial Solutions)
  2. Reskontravahdin aktivointi Myyntireskontrassa Reskontravahti | Reskontravahdin asetukset -välilehdellä 

Reskontravahti2_3.jpg

 

Reskontravahti3.jpg

 

 

Lisätietoa palvelusta:

Maventa Reskontravahti

Usein kysytyt kysymykset 

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.