peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
opoksa
CONTRIBUTOR ***

L7 Aloitusnäkymä ja uusi Community?

tekijä opoksa

Onko L7 ohjelman aloitusnäkymällä enään mitään tarkoitusta uuden Communityn julkaisun jälkeen? Ennen siitä näki helposti+nopeasti yleiset virhetilanteet ja tuen tavoitettavuuden.

3 VASTAUSTA3

tekijä Joonas Puputti (Päivitetty ‎13-10-2017 09:27 tekijä Joonas Puputti VISMA )

Moi,

 

Kiitos hyvästä kysymyksestä. L7:ssa oleva uusi Community on tällä hetkellä hieman pelkistetty, kunnes kaikki yksityiskohdat saadaan kuntoon. Joten Community on kyllä tulossa tuotteiden sisällekin, mutta tarkkaa aikataulua en osaa vielä sanoa.

 

Voit kuitenkin lisätä omiin tilauksiin haluamiasi keskusteluja, häiriötiedotteet ja esimerkiksi L7:n uutiset, jolloin uusista kirjoituksista tulee sinulle automaattisesti sähköposti-ilmoitus. Kts. esimerkki tilaamisesta alla olevasta kuvasta. 

community_tilaus.jpg

 

Valitaan siis Näytä asetusvalikko (...) ja Tilaa. Omiin tilauksiisi ja näihin liittyviin asetuksiin pääset käsiksi oikeasta yläkulmasta klikkaamalla profiilisi nimeä tai kuvaa.

opoksa
CONTRIBUTOR ***

tekijä opoksa

Kiitos vastauksesta.

 

Tarkentaisitko vielä mistä Häiriötiedotteet jatkossa löytyvät ?

Yhteenvedosta, Uutisista ..?

 

Visma Community FAQ:ssa oli asiasta näin:

Mistä löydän häiriötiedotteet?

Näet ajankohtaiset häiriötiedotteet Visma Communityn Yhteenveto-sivulla. Tätä kautta saat ajantasaista tietoa häiriön selvityksestä ja kun vika on poistunut/korjattu.

tekijä Joonas Puputti

Häiriötiedotteet löytyvät jatkossa Yhteenveto-sivulta. Tällä hetkellä otsikon termi on vielä Uutiset, mutta se tullaan vaihtamaan Häiriötiedotteeksi.

 

community_hairio.jpg