Minun alueeni
Apu

L7 dokumentaation tulevaisuus

tekijä Matias Kostiainen

Tuotekehityksessä on mietitty vaihtoehtoisia tapoja rakentaa luettavampia ja kevyempiä dokumentteja L7 ohjeisiin ja versiotiedotteisiin liittyen.

 

L7 8.8 versioon toteutettiin perinteisen PDF-versiotiedotteen ohella kevyempi interaktiivinen versiotiedote, joka sisältää mm. interaktiivisia kuvia ja videoita. Kyseisen tiedotteen pystyy avaamaan suoraan selaimella ja sitä voidaan lukea esimerkiksi puhelimella.

 

Jos et ole vielä nähnyt kyseistä interaktiivista versiotiedotetta, voit käydä avaamassa sen täältä:

 

Visma L7 8.8 versiokooste:

Screenshot_1.png

 

Dokumentoinnin kehityksen kannalta kysynkin, onko kyseinen interaktiivinen versiotiedote sen suuntaista dokumentaatiota, jonka kaltaista haluaisit nähdä jatkossakin vai sopiiko perinteinen PDF paremmin käsikirjoihin ja uusien ominaisuuksien tiedottamiseen?

2 VASTAUSTA2
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei!

 

Meille tärkeää tuon versiotiedotteen osalta olisi muutama asia.

 

Yleensä auditoinnissa meiltä kysytään, mitä muutoksia L7:aan on tullut viimeisen vuoden aikana ja tähän kysymykseen vastaamiseksi olisi todella kätevää, jos kaikki  muutokset tiettyjen versioiden osalta olisivat yhdessä listassa tai paikassa luettavissa ja jopa suodatettavissa version tai julkaisupäivämäärän mukaan.

 

Ja toiseksi, kun emme tee ihan jokaista L7:n päivitystä (ellei ole tarvetta), olisi kätevää pystyä listaamaan edellisen version jälkeen tulleet muutokset käyttäjille. Tai että käyttäjä ne pystyisi helposti itse poimimaan vaikka sitten juuri tuosta interaktiivisesta versiotiedotteesta.

 

Terveisin,

Teea

Hei Teea!

 

Kiitos hyvästä palautteesta! Pohditaan tuotekehityksessä, miten voitaisiin tehtyjä kehityksiä ja muutoksia tarkastella helpommin. Pääversioiden versiotiedotteisiin listataan yksityiskohtaisella tasolla uudet ominaisuudet, mutta pääversioiden välillä julkaistavat toimituspakkausten sisällöt olisi kätevää löytää yhdestä paikasta, jossa voitasiin helposti hakea tehtyjä muutoksia / kehityksiä ja korjauksia.

 

Terveisin

Matias / L7 tuotekehitys

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.