Minun alueeni
Apu
Piia Lallo
CONTRIBUTOR *

L7 versiopäivityksessä havaittu virhe

tekijä Piia Lallo

Hei,

huomasimme uusimman ja sitä edeltävän versiopäivityksen jälkeen, että palkkalaskelmien yläosasta jää pois palkkalajeja. Tämä koskee etenkin nelinumeroisia 0001-0692 välillä olevia palkkalajeja. Kun palkkalajilla syöttää kaudelle tietoja ja tekee laskennan, niin tapahtumat eivät tule näkyviin palkkalaskelmalle, ennen kuin on käyty muuttamassa palkkalaskelman ohjauksia. Yleensä tähän on riittänyt, kun käy lisäämässä 0001- listan alkuun. Tätä ongelmaa ei välttämättä havaita, jos palkat tarkastaa vain palkkatapahtumien tarkistuslistalta tai palkkalistoilta. Saatteko korjattua tämän seuraavaan versiopäivitykseen?

3 VASTAUSTA3
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei!

Tämän saat korjattua seuraavalla tavalla:

Palkanlaskenta/perustiedostot -> avaa Henkilöt ja sieltä Asetukset/ohjaukset. Selaa kohtaan "Palkkapussien tulostuksen ohjaukset" ja valitse oikean puoleisesta lokerosta arvo OSA 1 (selite: Pussin 1 juokseva). Alaosassa on Teksti-kenttä, jossa on lueteltu palkkapussilla näkyvät palkkalajit. Palkkalajit alkavat nyt palkkalajilla 001-0699. Muuta tätä lisäämällä yksi nolla ensimmäinsen palkkalajin eteen, eli 0001-0699 ja talleta.

Tämän jälkeen palkkapussi tulostuu normaalisti.

Accepted solution
Piia Lallo
CONTRIBUTOR *

tekijä Piia Lallo

Juu, osataan kyllä korjata tämä, mutta onko tämä pysyvä vaiva, vai saatteko jo seuraavan versiopäivityksen yhteydessä tämän korjattua, jotta itse ei tarvitse käydä tätä aina muuttamassa?

Tämä on kiusallinen vaiva, jota kaikki eivät välttämättä huomaa ja palkansaajien laskelmat saattavat jäädä puutteellisiksi.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei!

Versiossa L7 8.5 palkkapussin ohjausten lukemista tarkennettiin. Eli kun versio L7 8.4 päivitetään uudempaan versioon, tulee tuo korjaustarve. Sen jälkeen sitä ei enää tarvitse tehdä eli on kertaluonteinen korjaus. 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.