Minun alueeni
Apu
opoksa
CHAMPION *

LTR Ostolasku ja työnro-valinta

tekijä opoksa

LTR-Ostolaskun kierrätys->Ostolaskut ikkunassa valitaan yksittäinen avoin lasku ja mennään lisäämään ostoriville työnumero.

Kirjoittamalla suoraan Alanro-soluun etsintä lähtee käyntiin, mutta palauttaa vain max30 työ/ala-numeroa !?

Lisäksi jos haku halutaan kirjoittaa 'työnro/alanro'-muodossa haku ei ymmärrä /-merkkiä, tälle ei ole mitään tehtävissä?

1 VASTAUS1

tekijä Joonas Puputti

Moi,

 

Työnumero tosiaan valitaan tuon alanumero-kentän kautta, jonka autocomplete ehdottaa ensimmäisiä 30:tä työ/alanumero -paria ja kenttään voi kirjoittaa työ- tai alanumeroa. %-merkki toimii jokerina. Suorituskyvyn vuoksi LTR:n autocomplete-kentät ehdottavat pääsääntöisesti vain ensimmäiset 30 kpl, koska esimerkiksi satojen työ/alanumero yhdistelmien listaaminen tekisi tuon listauksen selaamisesta vaikeaa. Toinen vaihtoehto on painaa kentän vieressä olevaa suurennuslasia ja etsiä sen kautta haluttu työ/alanumero, jonka voi valita riville.

 

Ostolaskujen kierrätyksen yleisissä asetuksissa on määriteltävissä missä järjestyksessä hakutulokset esitetään kentän autocomplete listauksessa. Näillä saa esimerkiksi tietyn työnumeron viimeisimmät alanumerot listan kärkeen.

 
  • Hakujärjestys: Projekti (työnumero): Nouseva / Laskeva
  • Hakujärjestys: Alanumero: Nouseva / Laskeva

/ - merkkiä kenttä ei valitettavasti ymmärrä.

 

Ystävällisin terveisin,

Joonas Puputti

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.